• 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Release -InSaNe-'s DVAR Console
#1
A Dvar Console. It allows you to change the value of any dvar from SP, Zombies or MP.

Just start the game; Start the Loader, type the name of the dvar then its value and voila

[Image: 15xuzxj.png]

Here's the list with all Dvars:

Multiplayer | Single Player | Zombies

All Credits to -InSaNe-

TAC Status - USE AT OWN RISK

VS
Jotii
VirusTotal

A quick note...

I (dylankrajewski) have looked through the console commands via the links i used in the thread, and I noticed that the DVARS also come with addresses, so if any of you needed addresses for trainers etc, you can also use them (floats btw)


Attached Files
.rar   BOII Console - Loader.rar (Size: 697.32 KB / Downloads: 397)
[Image: 6vFJ9.png]


All i have to say is.....

lol


[-] The following 13 users say Thank You to dylankrajewski for this post:
  • Arteq, Bandarigoda123, duna3, iPaddie, JariZ, jaykay, joeyb, Pozzuh, SLiiTH3R, SuperNovaAO, surtek, TITÆNE, Yamato
  Reply
#2
Thanks for sharing, but watch out people, bo II's anticheat is available on all platforms (sp,zm,mp) afaik
[-] The following 1 user says Thank You to JariZ for this post:
  • iPaddie
  Reply
#3
Nice release Smile
[Image: veovuq.png]
  Reply
#4
(12-04-2012, 13:43)Yamato Wrote: Nice release Smile

Insane's from MPGH :/
another note... cookies.
Do not take life too seriously. You will never get out of it alive.
[Image: UGPjFJa.jpg]
  Reply
#5
Ban hammer incoming!!!!

Thanks Barata...
Don't worry if things aren't the way you planned, in the end everything will solve itself...
[-] The following 2 users say Thank You to barata for this post:
  • dylankrajewski, JariZ
  Reply
#6
(12-04-2012, 22:02)barata Wrote: Ban hammer incoming!!!!

Thanks Barata...

I have two copies of BO2 on two steam accounts, so Tongue

One is for cheating testing etc, other is for legitnessnessness.....
[Image: 6vFJ9.png]


All i have to say is.....

lol


  Reply
#7
are the changes done with the tool permanent btw? and how did it fare out, you got a VAC ban from using it yet? Big Grin
  Reply
#8
(12-07-2012, 23:42)jaykay Wrote: are the changes done with the tool permanent btw? and how did it fare out, you got a VAC ban from using it yet? Big Grin

No the changes are not permanent, you have to re-type everything you did each time you open/close the game. I haven't been game enough to try anything in multiplayer, but everything does work in Singleplayer. Gravity/speed/FOV etc etc.
[Image: 6vFJ9.png]


All i have to say is.....

lol


  Reply
#9
Anyone know if there is anti-cheat in theater?

Really tempted to use this...
  Reply
#10
(12-08-2012, 02:52)mitchhacker Wrote: Anyone know if there is anti-cheat in theater?

Really tempted to use this...

People have been banned @ the main menu, so good luck...

Thanks Barata...
Don't worry if things aren't the way you planned, in the end everything will solve itself...
  Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  Help MW3 (External) Console - TeknoMW3? Strazeeh 7 4,021 10-01-2013, 21:54
Last Post: DeHEnergY
  Help MW3 (External) Console - TeknoMW3? Strazeeh 2 1,908 09-30-2013, 19:19
Last Post: surtek
  [Request] MW2 EXTERNAL CONSOLE!!! thomiromi 4 2,489 09-26-2013, 18:02
Last Post: Rendflex
  console or server browser MW2 kerm007 1 1,382 08-30-2013, 21:52
Last Post: Nekochan
  [News] T6 Console [PC] zer0w 42 15,955 08-08-2013, 17:27
Last Post: Bandarigoda123
Wink Help MW3 Server Console Bandarigoda123 0 1,222 07-26-2013, 04:01
Last Post: Bandarigoda123
  Help Help in address console Bandarigoda123 2 1,041 07-20-2013, 15:46
Last Post: Bandarigoda123
  [Release] Black Ops 1 "External" Console barata 16 9,701 07-19-2013, 21:15
Last Post: Jakeyellis
  [HELP] bo2 - FD1 - dis-attach the console from the game masis 8 2,196 07-17-2013, 23:01
Last Post: surtek
  Black Ops 1 External Console meowgasm 8 4,992 07-04-2013, 00:57
Last Post: Nekochan

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)