• 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
console or server browser MW2
#1
Is there a way to get server browser or consle on mw2 so I can connect manually to a server hosted at friend house ?



Thanks

sorry for the bad spelling :-)
  Reply
#2
That's perfect grammar!

Yeah, it's possible. Ask @DidUknowiPwn .
C++/Obj-C developer. Neko engine wip
Steam: Click
[-] The following 1 user says Thank You to Nekochan for this post:
  • Bandarigoda123
  Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  [Release] Windows 8.1 Fix for MW3 Server Addon master131 16 10,619 09-29-2014, 23:08
Last Post: SuperNovaAO
Brick [Release] MW3 Server Administration Addon iRoNinja 5 5,484 11-10-2013, 15:46
Last Post: Casper
Exclamation Help cmdlist, dvarlist server crash Nerus 17 5,632 11-09-2013, 23:54
Last Post: Nerus
  Our Level Fastfile is Different from the Server. CheeseToast 6 3,395 11-03-2013, 17:52
Last Post: CheeseToast
  Dedicated Server External (public) IP Nerus 3 3,197 11-02-2013, 14:16
Last Post: Casper
  MW3 Server Version superg1973 7 7,899 10-28-2013, 01:15
Last Post: kotyra972
  Help how to turn off map in dedicated server pero123 8 3,383 10-15-2013, 19:00
Last Post: Nekochan
  Issue with server addon and NAT dimitrifrom31 3 2,217 10-08-2013, 18:11
Last Post: iRoNinja
  Help MW3 (External) Console - TeknoMW3? Strazeeh 7 4,718 10-01-2013, 21:54
Last Post: DeHEnergY
  Help MW3 (External) Console - TeknoMW3? Strazeeh 2 2,241 09-30-2013, 19:19
Last Post: surtek

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)