• 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tutorial (Video) How to create the Beretta (or any CoD4's weapon) in Black Ops
#11
Why not just open weaponsettings_mp.gdt in BO's Asset Manager ? And you can convert bulletweapon. ( it will looks originaly, sway etc )
Thanks .
C++/Obj-C developer. Neko engine wip
Steam: Click
  Reply
#12
(08-31-2011, 19:36)Se7en Wrote: Why not just open weaponsettings_mp.gdt in BO's Asset Manager ? And you can convert bulletweapon. ( it will looks originaly, sway etc )
Thanks .

Lol I made that ages ago

Problems it does:

Need the FX with the iwi that goes with it
Need sound
Need custom hud icon
  Reply
#13
Why do I feel like I've been pranked?
  Reply
#14
i hate the musicFuu

but nice video tut Wink
Black Ops Mods:

RPG(rocket launcher) mod
Get the Specials

Old aliasses:

eliteCVDelite
CVD

  Reply
#15
Sorry for the song Big Grin mute the video lol
  Reply
#16
can someone help when i go into model exporter and click export selected i get a error that says "the requested file type does not have write support."

plz help

I used a video tag which I shouldn't do. I should just post the URL to the video. Now I learnt from my mistakes and I will now edit my post to fix this.
  Reply
#17
are you using toms xmodel tools or the old fail one? also make sure your bo folder's are not set to read only.

then heres how to fully port any weapons :0

part 1


part 2 / result
  Reply
#18
i actually am getting a different error i this is how it looks in console

PHP Code:
// Error: Unable to dynamically load : c:/program files (x86)/steam/steamapps/common/call of duty black ops/bin/maya/tools/XModelExport.mll
The specified procedure could not be found.
 
// 
// Error: The specified procedure could not be found.
 // 
// Error: The specified procedure could not be found.
 
(XModelExport// 
// Error: XModelExport plugin is not loaded // 
[/php]

I used a video tag which I shouldn't do. I should just post the URL to the video. Now I learnt from my mistakes and I will now edit my post to fix this.
  Reply
#19
ok , one do you have modtools installed?
two, if you right click on the call of duty blackops folder in steamapps/common dose it have read only set?


almost sounds like you dont have bo through steam
  Reply
#20
yes i have mod tools installed

folders arent set to read only

and yes i have black ops through steam

I used a video tag which I shouldn't do. I should just post the URL to the video. Now I learnt from my mistakes and I will now edit my post to fix this.
  Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  Black Ops 2 Custom background? jotape99 10 6,124 10-29-2013, 07:22
Last Post: xInfinity.
  Porting into cod4 Cuddlyedits 4 2,021 10-21-2013, 00:47
Last Post: mitchhacker
Question Help Mw2 weapon skin question FroxIVx4 1 1,467 10-13-2013, 16:54
Last Post: hmann
Question Help Weapon Name iRoNinja 8 2,983 10-08-2013, 08:31
Last Post: iRoNinja
  Black ops Help Bluexephos 4 2,476 10-06-2013, 16:24
Last Post: Nekochan
  Who can create this script First_Semyon 3 2,066 09-24-2013, 18:19
Last Post: First_Semyon
  Mw2 weapon porting? Cuddlyedits 3 2,073 09-15-2013, 16:43
Last Post: DidUknowiPwn
Rainbow [Release] MW3: Random Weapon Plugin V1 Nekochan 50 16,759 09-11-2013, 15:11
Last Post: EnVi Sweden Rocks
Exclamation [Request] Random Weapon At Spawn Scripts18 3 2,153 07-27-2013, 23:53
Last Post: DidUknowiPwn
  [Release] Black Ops 1 "External" Console barata 16 11,180 07-19-2013, 21:15
Last Post: Jakeyellis

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)