• 4 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Tutorial] Making a basic Quickmessage-like Menu.
#21
Press convert in the launcher first..
[Image: MaEIQ.png]
  Reply
#22
(07-15-2011, 16:22)Puffiamo Wrote: Error: filesize > 0
assert

how to solve?

contact me via stem i'll give you link for blanck quick menu, need only write your custom msg...
  Reply
#23
(07-04-2011, 01:44)koil Wrote: Failed again at doing it, not sure what the problem is.. i think i get lost when you say "what ever you named it to" instead of giving the examples like you do in the first half of the tutorial. What is IT etc, there is a few different things we name.


Maybe i have down syndrome, I still cant get this to work though & i tried 3 times... i get no compile errors or anything, i just cant seem to get it to show thru on spawn or a key command, so im doing something wrong..

x.x i ended up copying one from another mod the same as this that u helped on and it worked, maybe i had a name spelt wrong or something, i dont know.

same problems :S can you give me the mod that u used?

EDIT: solved. dont know exactly what was the problem, but i think that the name of the menu should be the same of the file name.

Code:
mymenu.menu
name    "mymenu"
  Reply
#24
how to open the menu in-game?
  Reply
#25
Need help with this iv done everything as the tuts says but i still can not get the menu to open i have all things that need to be called out or what not if some one could post a link of a file that i could use for a reference would be great of post some thing to get me going thanks[/align]
  Reply
#26
does anyone know the exact location to _load.gsc??? I cant seem to find it.
[Image: mca.png]
Add me on steam! otterm
  Reply
#27
Here: maps/mp/_load.gsc

NOT: maps/mp/gametypes/_load.gsc
[Image: MaEIQ.png]
  Reply
#28
(08-02-2011, 22:06)Pozzuh Wrote: Here: maps/mp/_load.gsc

NOT: maps/mp/gametypes/_load.gsc

that would be in blackops>raw right?
[Image: mca.png]
Add me on steam! otterm
  Reply
#29
(08-02-2011, 22:21)GoldenWrapper Wrote:
(08-02-2011, 22:06)Pozzuh Wrote: Here: maps/mp/_load.gsc

NOT: maps/mp/gametypes/_load.gsc

that would be in blackops>raw right?

%Black ops root%/raw/maps/mp/_load.gsc
[Image: MaEIQ.png]
  Reply
#30
I have no Idea how to open the menu ingame. Do I just paste this into console:
Code:
self openMenu( game["shotgun_mod"] );
Because it doesn't work. And I don't know where to paste the:
Code:
level thread maps\mp\gametypes\mod_menu::init();
exactly in the load.gsc. HELP?!?!?!
[Image: mca.png]
Add me on steam! otterm
  Reply


Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Basic Mod CheeseToast 10 3,599 11-02-2013, 18:02
Last Post: Yamato
Question Help Admin menu koren30 4 2,687 10-07-2013, 20:17
Last Post: Yamato
  [Tutorial] How-To, Mod menu picture-REVISED/no iwifix needed rotceh_dnih 52 18,475 09-28-2013, 02:08
Last Post: Monkey Arms
  Making an apocalyptic themed Minecraft map AZUMIKKEL 54 14,387 08-31-2013, 02:54
Last Post: AZUMIKKEL
  Help How do I open the admin menu for GeKKos QS Mod? conorr 1 1,644 08-15-2013, 13:52
Last Post: Yamato
  Trying to compile a modified menu DidUknowiPwn 7 2,842 07-05-2013, 21:55
Last Post: DidUknowiPwn
  Making a Heli's angles match my angles? akillj 1 1,389 06-16-2013, 15:01
Last Post: Yamato
  Making a harrier crash into the map? akillj 6 2,446 06-09-2013, 05:57
Last Post: akillj
Brick Lesson 3: Making game in C++ Nekochan 2 2,101 06-03-2013, 15:25
Last Post: Nekochan
  Preview Admin / Mod Menu Hologramm 5 2,927 05-29-2013, 00:35
Last Post: sleepunknot

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)