• 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Help Dvar ingame
#1
How can i create a new dvar that is editable ingame via console?
  Reply
#2
ingame in a modded private match or what?
which kind of dvar do you want to create Wink

i think i know what you are trying to do and it makes me tired
  Reply
#3
yeah ingame in a modded private match, does it matter what kind of dvar? ;p just a dvar that will change some text lets say
  Reply
#4
that example is lame cause its a well known function already. just tell us what you are trying to do
  Reply
#5
just change a text label on the screen, wasn't joking lol ;/
  Reply
#6
You mean a hud element?
Code:
level.dvarhud = getdvar("scr_dvarhud");
And then in your menu element
Code:
Elementname setvalue(level.dvarhud);
And then you put
Code:
setdvar("scr_dvarhud","Default");
in your init();
[Image: MaEIQ.png]
  Reply
#7
seriously...we have a tutorial section, look into it

example:
http://www.itsmods.com/forum/Thread-Crea...asics.html
http://www.itsmods.com/forum/Thread-How-...r-mod.html

and even more tut´s
  Reply
#8
I have looked, otherwise I wouldn't have posted. And neither of those tuts help, I want to be able to change the text via console, via a dvar?
  Reply
#9
(03-09-2011, 16:45)d0h! Wrote: seriously...we have a tutorial section, look into it

example:
http://www.itsmods.com/forum/Thread-Crea...asics.html
http://www.itsmods.com/forum/Thread-How-...r-mod.html

and even more tut´s

I think he knows how to make hud elements but he wants it to be controlled with a dvar. And the tutorials don't mention any of that.

edit: oh he commented before me. Nick check out my prev. post.
[Image: MaEIQ.png]
  Reply
#10
(03-09-2011, 16:53)Pozzuh Wrote:
(03-09-2011, 16:45)d0h! Wrote: seriously...we have a tutorial section, look into it

example:
http://www.itsmods.com/forum/Thread-Crea...asics.html
http://www.itsmods.com/forum/Thread-How-...r-mod.html

and even more tut´s

I think he knows how to make hud elements but he wants it to be controlled with a dvar. And the tutorials don't mention any of that.

edit: oh he commented before me. Nick check out my prev. post.

Yeah I've just tried it, but I still cant the dvar to appear ingame
  Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  Help Playing sounds ingame? Some 2 1,381 09-10-2013, 10:42
Last Post: Yamato
  [Release] -InSaNe-'s DVAR Console dylankrajewski 41 12,633 06-16-2013, 14:50
Last Post: lark
  Where can I find a list of scripting commands that correspond to ingame buttons? akillj 2 1,150 06-03-2013, 10:38
Last Post: Yamato
  Black ops 1 External console/Dvar unlocker Jakeyellis 10 5,285 05-05-2013, 13:00
Last Post: barata
  Wierd error ingame Spinnzz 4 1,162 03-19-2013, 20:28
Last Post: Spinnzz
  [Release] Black Tomato M 0.4.2 BETA // Ingame Admin Menu d0h! 5 8,616 01-01-2013, 22:23
Last Post: joey
  [Request] ingame rcon tool SMIRNOFF2096 4 1,419 12-27-2012, 21:22
Last Post: lordevil10
  [Release] [SOURCE][Discontinued]Ingame RCON tool [Version 0.7.5] bonemind 391 93,310 12-19-2012, 18:08
Last Post: PUYAN
  dvar to reduce crosshair? koil 7 1,802 11-02-2012, 13:13
Last Post: RaZ
  [Request] Easy Dvar set server / client. Dumas 10 3,842 09-24-2012, 16:44
Last Post: Nekochan

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)