Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Release] Instant Rank Modifier *patched*
#11
first of all, there is no config_mp.GSC > config_mp.CFG
and its not working
Reply

#12
This was patched ways ago lol
[Image: 1fxsnb.jpg]
Reply

#13
What has been patched? Only the bind stuff or sth else?
Otherwise I could just reenable those DVARs
Reply

#14
updategamerprofile fails
Reply

#15
(12-27-2010, 16:02)SuperNovaAO Wrote: What has been patched? Only the bind stuff or sth else?
Otherwise I could just reenable those DVARs


Also curious now, I have been waiting for new rankhacks a while now Big Grin
--
Reply

#16
Just send a ticket to Activision asking what they disabled in rank hacking because you would like to be prestige 15 again...
Reply

#17
looking into console playing training mode it's possible see how they manage stat.
kills and other thing.
Need enable DEVGUI
Reply

#18
(12-28-2010, 00:06)Bloopbloop Wrote: Just send a ticket to Activision asking what they disabled in rank hacking because you would like to be prestige 15 again...

Not necessary, I already (and still) am Level 50 Prestige 15 with 77 million CoDPoints.

I don't think they ever reset any rank on PC.
Reply

#19
(12-28-2010, 14:38)SuperNovaAO Wrote:
(12-28-2010, 00:06)Bloopbloop Wrote: Just send a ticket to Activision asking what they disabled in rank hacking because you would like to be prestige 15 again...

Not necessary, I already (and still) am Level 50 Prestige 15 with 77 million CoDPoints.

I don't think they ever reset any rank on PC.
Just said that in steam forum with your steam ID

[Image: wyipjqo9qon7rc2v1lo.jpg]
Reply

#20
(12-28-2010, 14:52)alistair3149 Wrote:
(12-28-2010, 14:38)SuperNovaAO Wrote:
(12-28-2010, 00:06)Bloopbloop Wrote: Just send a ticket to Activision asking what they disabled in rank hacking because you would like to be prestige 15 again...

Not necessary, I already (and still) am Level 50 Prestige 15 with 77 million CoDPoints.

I don't think they ever reset any rank on PC.
Just said that in steam forum with your steam ID
Steam cant reset your rank, only treyarch can..
[Image: azuw.jpg]
Reply



Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  [Release] Huge Release.. Host lobbies with a BAN camxxcore 11 7,929 08-11-2013, 17:07
Last Post: SuperNovaAO
  kPromod 7 Release (Yes, its still going.) koil 0 3,498 07-27-2013, 10:01
Last Post: koil
Rainbow [Release] BadWords xtreme2010 9 8,146 06-13-2013, 12:57
Last Post: xtreme2010
Star [Release] xKMod LIVE v1.1 - Final Release | Competitive Mod XeroK 1,375 834,655 05-05-2013, 19:14
Last Post: ulli_123
Brick [Release] Health on HUD (no crash :D) xtreme2010 3 6,049 04-21-2013, 00:20
Last Post: CHRISLUVMSR
  Help audio via rank.gsc 2 CheGuevara 2 2,675 04-02-2013, 09:15
Last Post: CheGuevara
  audio via rank.gsc CheGuevara 2 2,452 04-01-2013, 13:31
Last Post: CheGuevara
Brick [Release] Updated server addon release (solid models) estebespt 51 25,168 12-10-2012, 20:24
Last Post: JariZ
  [release] Slender Mod tonymamoni1 6 7,327 12-10-2012, 18:06
Last Post: Stormzy123
  [Request] anyway to release more info from MW3'S FF files? tomglazer 3 4,173 12-08-2012, 10:39
Last Post: Nekochan

Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)

Forum Powered By MyBB, Theme by © 2002-2024 Melroy van den Berg.