• 8 Vote(s) - 1.63 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PromodMAX beta v3.0 by boma + TUT video
#1
fixed:
-hitmarkers:enable
-headshot:+10
-kill:+5
-assists:+3
-All perks:disable
-all killstreak:disable

gameplay video (soz for bad quality)



TUT video


steam:paraiyz

Antivir: Nothing found
ArcaVir: Nothing found
AVG: Nothing found
BitDefender: Nothing found
VirusBlokAda32: Nothing found
VirusBuster: Nothing found

Report overview
Scanned by viruschief.com


enjoy!!!!



Attached Files
.rar   PromodMAX_beta_v30_by_boma.rar (Size: 43.17 KB / Downloads: 1,019)
[-] The following 6 users say Thank You to Boma for this post:
  • 12ab, Arteq, d0h!, Nightcover, reylobo14, TyLeur
  Reply
#2
Hey. When I try to play your mod the screen is black and only HUD is showing:
http://i51.tinypic.com/2ut2cg6.jpg

Do you know what might be wrong?
  Reply
#3
delete config_mp.cfgBig Grin
[-] The following 1 user says Thank You to Boma for this post:
  • Nightcover
  Reply
#4
(06-01-2011, 13:40)Boma Wrote: delete config_mp.cfgBig Grin

Who need to delete it host or the player?

And does it work in snd?

-Muro

  Reply
#5
Could you explain to me why a menu of PTK is in it? http://i51.tinypic.com/2ut2cg6.jpg but no credits?
  Reply
#6
I deleted my config and no longer have black screen.. thanks! although I dunno which of the tweaks I have applied caused this issue.
  Reply
#7
(06-01-2011, 13:50)surtek Wrote: Could you explain to me why a menu of PTK is in it? http://i51.tinypic.com/2ut2cg6.jpg but no credits?


I wonder what else is taken, it's cool to see that it has exactly the same dvars as...

--
  Reply
#8
(06-01-2011, 13:50)surtek Wrote: Could you explain to me why a menu of PTK is in it? http://i51.tinypic.com/2ut2cg6.jpg but no credits?

menu is from itszombiemod (alistair)
_rank snipe mod (alistair)

i already wrote to give credits in the previous thread.
its okay to use other code parts but you should give credits! seriously!
  Reply
#9
Quote:I deleted my config
l0l w00t?!?!?!
BRAINZ-OFF-HEAD
WTF? DELETED?!?!?! lulz
youre cool guy.
[Image: r212360a129ce9b84444093b6cd2699013a1fbn155.png]
  Reply
#10
(06-01-2011, 13:40)Boma Wrote: delete config_mp.cfgBig Grin

How can you expect this to be a competitive mod if the players cannot have modded config files? You need to fix the mod to where it it is functional with custom configs, or atleast tell us what part of our config is causing the black screen.
[-] The following 2 users say Thank You to G3cko for this post:
  • Blizzie, surtek
  Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  [Release] FXAA Injector Battlefield 3+Best Settings [Update danoc1 v1.3 Beta] iPaddie 31 43,922 08-30-2013, 00:51
Last Post: Squideh
  [Release] Semi hardcore 1.1 beta (Killcam on and ff off) atenziono 61 12,000 08-09-2013, 18:13
Last Post: OzonE
  [News] Call Of Duty: Ghosts - New Engine Video Tomsen1410 7 1,002 06-10-2013, 20:24
Last Post: Pozzuh
  [Release] Tactical Training Mod Beta 2 Hixos 30 13,097 05-31-2013, 17:20
Last Post: kool123
  [Tutorial] How to get a CS:GO beta key Romuald27 17 2,145 04-05-2013, 18:12
Last Post: SuperNovaAO
  [Release] HideAndSeek Mod v1.0 BETA Tomsen1410 18 7,989 03-21-2013, 08:13
Last Post: Ryanrc
  [Release] Zombie Epidemic Mod Beta Lemon 92 26,767 03-07-2013, 12:30
Last Post: Lemon
  Our Harlem Shake Video Lemon 9 1,094 02-18-2013, 19:34
Last Post: Arteq
Video [Tutorial] (Video) How to create the Beretta (or any CoD4's weapon) in Black Ops hitmax 19 3,960 02-08-2013, 00:18
Last Post: Gamemaster20
  [Release] Black Tomato M 0.4.2 BETA // Ingame Admin Menu d0h! 5 7,108 01-01-2013, 22:23
Last Post: joey

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)