Erik has been inactive for a while, what do you think og his returning?
Its great! I really missed him.
0%
0
I dunno, dont really know him.
33.33%
1
I dont care for him, he can be gone as long as he want.
0%
0
No I havnt missed him at all.
0%
0
No, I hate him I wish he would have never returned here!
66.67%
2
3 vote(s)
* You voted for this item. [Show Results]

  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Not all models where extracted?
#1
Yo, why doesnt all xmodel get extracted? for example. In the asset manager it says that heli_huey_player is having t5_veh_helo_huey as model. Only thing is that I cant find it xmodel folder. Aswell as the care package chopper models its like if not all models were exrtacted why? And how can I get the remaining models? Also I dont have all gdt files only a few. When I see on the web thats theres ALOT of em. btw I know its were not where. Misspelling.
  Reply
#2
BECAUSE NO.
Treyarch haven't released all models.
It's 'were', not 'where'.
C++/Obj-C developer. Neko engine wip
Steam: Click
  Reply
#3
(04-19-2013, 17:49)SailorMoon Wrote: BECAUSE NO.
Treyarch haven't released all models.
It's 'were', not 'where'.

what in the f**k. Does that mean I never be able to fly a care package helicopteri n mp? Or a huey? I tried using multiplayer huey but you cant see through the glass there though.
  Reply
#4
(04-19-2013, 17:49)SailorMoon Wrote: BECAUSE NO.
Treyarch haven't released all models.
It's 'were', not 'where'.

Personally I think its kinda lame to correct other's mistakes when you make quite a lot yourself...

Ontopic: If every xmodel was in that folder then you would not be able to start asset manager unless you have some sort of supercomputerWink
(08-10-2011, 12:58)Pozzuh Wrote:
Se7en Wrote:Stealed, from cod4 mod ...
look who's talking

[Release] Old School Mod v2.2
[Release] Scroll menu

  Reply
#5
(04-20-2013, 00:42)iAegle Wrote:
(04-19-2013, 17:49)SailorMoon Wrote: BECAUSE NO.
Treyarch haven't released all models.
It's 'were', not 'where'.

Personally I think its kinda lame to correct other's mistakes when you make quite a lot yourself...

Ontopic: If every xmodel was in that folder then you would not be able to start asset manager unless you have some sort of supercomputerWink

what in the faq. So. If I want to fly a care package helictoper? I already made a mod wich u spawn in Cobras instead of hinds and shoot others cobras down its pretty sweet and first person works pretty good for the Cobra aswell Smile. Anywayz the care package helicopter. I wanna fly it but I dont know the model name for it. Also do I have to have the model in my xmodel folder in order for the game to use it?
  Reply
#6
If you want to use heli as vehicle, then why you're asking for xmodels??
You can use preloaded models
C++/Obj-C developer. Neko engine wip
Steam: Click
  Reply
#7
(04-20-2013, 08:18)SailorMoon Wrote: If you want to use heli as vehicle, then why you're asking for xmodels??
You can use preloaded models

Oh, In that case may I please have the heli models? Or did you just say that I should not ask for xmodels?
and preloaded is that like precache?
Precache("t5_helo_huey") ?
I usually end up having some weird sort o red White car not moving at all when I try to use different models. When I try to use vehicle_ch46e it gives me a red and White small car wich wont move at all.
  Reply
#8
(04-20-2013, 08:24)Erik The Born Wrote:
(04-20-2013, 08:18)SailorMoon Wrote: If you want to use heli as vehicle, then why you're asking for xmodels??
You can use preloaded models

Oh, In that case may I please have the heli models? Or did you just say that I should not ask for xmodels?
and preloaded is that like precache?
Precache("t5_helo_huey") ?
I usually end up having some weird sort o red White car not moving at all when I try to use different models.

You can use models which are already preloaded in game. ( i mean already was loaded in game ).
C++/Obj-C developer. Neko engine wip
Steam: Click
  Reply
#9
(04-20-2013, 08:37)SailorMoon Wrote:
(04-20-2013, 08:24)Erik The Born Wrote:
(04-20-2013, 08:18)SailorMoon Wrote: If you want to use heli as vehicle, then why you're asking for xmodels??
You can use preloaded models

Oh, In that case may I please have the heli models? Or did you just say that I should not ask for xmodels?
and preloaded is that like precache?
Precache("t5_helo_huey") ?
I usually end up having some weird sort o red White car not moving at all when I try to use different models.

You can use models which are already preloaded in game. ( i mean already was loaded in game ).

And how do I know what models those were? Shouldnt vehicle_ch46e be loaded in the game? I tried using mp_supplydrop_ally and mp_supplydrop_axis and the game tells me im using a vehicle without a bone... Can any1 tell me how to fly a care package helicopter?
  Reply


Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Spawning Solid Models akillj 5 2,282 09-08-2013, 00:07
Last Post: akillj
  List of models that can be spawned? (Looking for C4 model) akillj 5 2,671 06-27-2013, 13:35
Last Post: Yamato
  [C# xna 4] 3d models or vertices array narkos 5 2,433 06-25-2013, 08:14
Last Post: narkos
  [Release] Export models from Call Of Duty : Black Ops JariZ 26 23,907 05-16-2013, 17:20
Last Post: mosayebg
  How to get models working? Erik The Born 2 1,712 04-28-2013, 08:19
Last Post: Erik The Born
  Player models McKinleySPB 1 1,519 04-26-2013, 17:36
Last Post: Nekochan
  [Request] List of all weapon models DidUknowiPwn 3 2,457 04-20-2013, 09:13
Last Post: Dominator56
  [Tutorial] Importing models from N64 Games into Maya master131 8 9,085 03-15-2013, 04:00
Last Post: bigbangben
  [Request] list models box [HARD] Tony. 3 1,913 03-01-2013, 14:59
Last Post: 99IRock
  [Release] MW3: All GSC Files Extracted DEREKTROTTER 82 33,403 01-09-2013, 21:22
Last Post: Rendflex

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)