• 14 Vote(s) - 4.14 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Release Protect the King
#91
Thanks for the info. Just to make sure I have this right - the "mp_PtK_patch1.09" download contents should be copied into "mp_ProtectTheKingv1" overwriting any existing files to end up with the latest version of version 1 of the mod. Correct?
  Reply
#92
(06-28-2011, 17:34)Dragon Wrote: Thanks for the info. Just to make sure I have this right - the "mp_PtK_patch1.09" download contents should be copied into "mp_ProtectTheKingv1" overwriting any existing files to end up with the latest version of version 1 of the mod. Correct?

Use this build not the 1.0 or 1.09. Until the build come out.
http://www.itsmods.com/forum/Thread-Prot...8#pid17478
  Reply
#93
Hello 2 all im Nightmare from belgium from the true legends clan Smile
and i wanted 2 know how can i run this on a unranked server i thinq this first needs 2 be compiled or somthing ?
can anyone help me Smile

Sorry for my bad eng im from belgium Smile

only 1 week into modding here Smile
  Reply
#94
http://www.itsmods.com/forum/Forum-Moddi...rials.html Tutorials.
http://www.itsmods.com/forum/Thread-Load...ateds.html Mods on unranked servers.
  Reply
#95
TY man never saw that post for some reason been browsing the forums the whole afternoon...
must have overlooked it Smile

again ty
  Reply
#96
is mod capable of being hosted on public unranked server?,

If so are there any server settings i need to put on so it does not bug out?


------DISREGARD I READ ABOVE-------

I READ ABOVE!
[Image: peww2.png]
  Reply
#97
(07-14-2011, 04:58)xypew Wrote: is mod capable of being hosted on public unranked server?,

Yes, there are atleast 10 servers running this mod. (example: see my signature)
  Reply
#98
I'd like to work on the coordinates for CreateRandomBox and CreateJuggernog for the other maps. I assume there's a way to show coordinates in a console command... anybody know how?
  Reply
#99
(07-18-2011, 07:51)cambion Wrote: I'd like to work on the coordinates for CreateRandomBox and CreateJuggernog for the other maps. I assume there's a way to show coordinates in a console command... anybody know how?
We got coords for all maps already.
helped ya? rep me +
  Reply
(07-18-2011, 17:15)met94 Wrote:
(07-18-2011, 07:51)cambion Wrote: I'd like to work on the coordinates for CreateRandomBox and CreateJuggernog for the other maps. I assume there's a way to show coordinates in a console command... anybody know how?
We got coords for all maps already.

Great. Is the updated MOD posted yet?
  Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  Help how to write protect memory? reavenz 5 1,632 12-15-2012, 01:52
Last Post: Gam3rr0rZ
  Plugin request: Little Icon (defend,protect,plant) igp_gio 5 1,341 11-05-2012, 13:54
Last Post: raminr63
  [Release] King of the Hill v1 SparkyMcSparks 40 6,241 10-25-2011, 17:13
Last Post: OrangePL
  IM DA KING!!!!11!!!1! Arteq 4 740 08-17-2011, 15:35
Last Post: 4FunPlayin
  King is... iBanana 5 1,084 07-19-2011, 00:51
Last Post: JariZ
  Preview Protect the King v2,6b8 VIDEO Eekhoorn 7 1,710 06-28-2011, 21:37
Last Post: warhawk
  New Release – King Arthur Collection, 50% off Steam 0 629 05-25-2011, 00:02
Last Post: Steam
  Preview Protect the King [EPICNESS] Eekhoorn 10 2,913 03-03-2011, 12:29
Last Post: alistair3149
  Now Available - King Arthur: The Druids Steam 0 773 02-03-2011, 19:00
Last Post: Steam
  [Request] King-Of-The-Hill Mod superbomb17 5 956 01-12-2011, 19:27
Last Post: Eekhoorn

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)