Thread Rating:
  • 10 Vote(s) - 4.6 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Release MW3 Dedicated server addon
fs_game mods don't work

linux version working now, thanks nukem Smile

anyway, i noticed a bug today. It randomly kicks(?) all the players, everyone returns to the main menu.

Is this a bug in the addon?

regards,
Snowy Leopard

Nukem

1. Can I use the plugin to binding? If so, what function (from plugin API) should I use?

2. When to expect a new version?

fixmeConfusedhell:URL_ParseUrl failed to parse L"addon"
on debian an ubuntu server
linux version
(01-10-2012, 19:07)Snowy Leopard Wrote: linux version working now, thanks nukem Smile

anyway, i noticed a bug today. It randomly kicks(?) all the players, everyone returns to the main menu.

Is this a bug in the addon?

regards,
Snowy Leopard

can you pls explain how did you get it installed or run on


(01-10-2012, 22:13)freak1234 Wrote: fixmeConfusedhell:URL_ParseUrl failed to parse L"addon"
on debian an ubuntu server
linux version
(01-10-2012, 19:07)Snowy Leopard Wrote: linux version working now, thanks nukem Smile

anyway, i noticed a bug today. It randomly kicks(?) all the players, everyone returns to the main menu.

Is this a bug in the addon?

regards,
Snowy Leopard

can you pls explain how did you get it installed or run on
i'm running: ubuntu 11.04, wine 1.3.15

be sure to install .net 2.0 and .net 3.0 and install the 2008 Redistributable Package

if I do. net 2 then tries to set before the installation before. net3 is the error message
"Note: command 'wine sc delete FontCache3.0.0.0' returned status 1. Aborting."

plugin works now for linux version or not ?

hi i cant connet to my owne server can som one help me plz

Ps. im from Dk and i love the addon Big Grin

Am I doing something wrong? The plugin and server works correctly, but when I try to go to server it says 'Files different from the server.'
[Image: 2616.png]
[Image: 29069he.gif]
[Image: 44891.gif]
[Image: 38107.gif]
Lock 'n' load!

(01-11-2012, 16:40)mantazzo Wrote: Am I doing something wrong? The plugin and server works correctly, but when I try to go to server it says 'Files different from the server.'

Copy your whole game (including all files) to a different location, put addon in there and launch server exe.
[Image: azuw.jpg]



Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  [Release] Windows 8.1 Fix for MW3 Server Addon master131 16 17,731 09-29-2014, 23:08
Last Post: SuperNovaAO
Brick [Release] MW3 Server Administration Addon iRoNinja 5 8,810 11-10-2013, 15:46
Last Post: Casper
Exclamation Help cmdlist, dvarlist server crash Nerus 17 11,478 11-09-2013, 23:54
Last Post: Nerus
  Hosting With Addon obliviron 9 7,160 11-04-2013, 22:13
Last Post: d0h!
  Our Level Fastfile is Different from the Server. CheeseToast 6 10,926 11-03-2013, 17:52
Last Post: CheeseToast
  Dedicated Server External (public) IP Nerus 3 5,759 11-02-2013, 14:16
Last Post: Casper
  MW3 Server Version superg1973 7 12,425 10-28-2013, 01:15
Last Post: kotyra972
  Help how to turn off map in dedicated server pero123 8 6,862 10-15-2013, 19:00
Last Post: Nekochan
  Issue with server addon and NAT dimitrifrom31 3 4,902 10-08-2013, 18:11
Last Post: iRoNinja
  [Release] CS addon for MW2(Sounds,show damage) Fl0w_.JACKDAN 1 4,518 09-29-2013, 19:46
Last Post: Nekochan

Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)

Forum Powered By MyBB, Theme by © 2002-2024 Melroy van den Berg.