• 28 Vote(s) - 4.07 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Release ItsModsloader
Start black ops, then start itsloader? (spam)
[Image: 1fxsnb.jpg]
[-] The following 1 user says Thank You to 4FunPlayin for this post:
  • AZUMIKKEL
(03-06-2011, 14:33)4FunPlayin Wrote: Start black ops, then start itsloader? (spam)

[Image: are-you-wizard.jpg]


@Nova is it possible to change that horrible blue font?
YouTube 1: Azumikkel - Modding
YouTube 2: DerpShark - Gaming Entertainment
Website: Jensby.me
Contact: im[at]jensby.me
(03-06-2011, 14:45)AZUMIKKEL Wrote:
(03-06-2011, 14:33)4FunPlayin Wrote: Start black ops, then start itsloader? (spam)

@Nova is it possible to change that horrible blue font?

Did it work to first start Blops and then the loader?
And what horrible blue font? The non selected mods?
supernova do you have teamviever? i can show u i doesnt work
i bet 1000euros if i show u you will say it right but it doesnt work
When it says start blackops, i start it wait till its loaded then it says BlackopsMP.exe has stopped working?
(03-06-2011, 15:46)DiirTyMods Wrote: When it says start blackops, i start it wait till its loaded then it says BlackopsMP.exe has stopped working?

Try starting Black Ops and then the loader.
Still trying these surveys

still failing these surveys
[Image: 168vm2s.jpg]
(03-06-2011, 15:13)SuperNovaAO Wrote:
(03-06-2011, 14:45)AZUMIKKEL Wrote:
(03-06-2011, 14:33)4FunPlayin Wrote: Start black ops, then start itsloader? (spam)

@Nova is it possible to change that horrible blue font?

Did it work to first start Blops and then the loader?
And what horrible blue font? The non selected mods?

Yes and yes
YouTube 1: Azumikkel - Modding
YouTube 2: DerpShark - Gaming Entertainment
Website: Jensby.me
Contact: im[at]jensby.me
10-20 more downloads and I will remove the surveys (temporarily; depending on the Google AdSense income for the next month).

Also @AZUMIKKEL: If you have any wonderful ideas on how to make it better, I can implement it. The entire D3D headers are added anyways so adding complete custom graphics and animations into the menu shouldn't be a problem.
(03-06-2011, 15:47)SuperNovaAO Wrote:
(03-06-2011, 15:46)DiirTyMods Wrote: When it says start blackops, i start it wait till its loaded then it says BlackopsMP.exe has stopped working?

Try starting Black Ops and then the loader.

thanks alot


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  [News] ItsModsloader update SuperNovaAO 51 18,043 11-02-2012, 23:01
Last Post: Pozzuh
  itsmodsloader Edytzzzu 6 47,065 02-18-2012, 18:11
Last Post: Arteq
  Itsmodsloader ERROR kikimo900 5 1,817 07-02-2011, 12:48
Last Post: d0h!
  [Release] ItsModsloader SuperNovaAO 35 20,179 05-16-2011, 00:25
Last Post: SuperNovaAO
  [Release] ModSelector for ItsModsloader master131 14 11,421 03-22-2011, 02:32
Last Post: SuperNovaAO
  [Tutorial] ItsModsloader SuperNovaAO 3 2,248 03-15-2011, 18:35
Last Post: surtek
  ItsModsLoader problem :( diSe 15 6,212 02-01-2011, 18:44
Last Post: alistair3149
  [Request] [Help] Using ItsModsLoader barata 0 1,096 12-03-2010, 14:55
Last Post: barata

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)