• 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hosting Mods In Lobby
#1
I was just wondering if I can force host in a game lobby that I just joined?
I just want to make sure, I don't think it is possible but just checking.
  Reply
#2
Lol, that is not possible.
  Reply
#3
it is only "possible" in the lobbyscreen, i was selected several times as host after a match when i started to download a big file
  Reply
#4
Ow sorry, thought this was about BO, which has no lobbys.
But yes, get a firewall like NetLimiter and heavily limit the outgoing speed of MW2 when it says something about finding the best player to host.
Then when the game starts, immediately remove the limit to not kick everyone out.
  Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  Hosting With Addon obliviron 9 3,204 11-04-2013, 22:13
Last Post: d0h!²
  Vehicle mods! Erik The Born 1 1,300 09-05-2013, 10:55
Last Post: The_Reaper_1
  Help mods meetingplum 6 2,232 07-16-2013, 12:11
Last Post: surtek
Wink All MW3 Mod Menus & Mods $pacebound 35 156,171 07-15-2013, 19:08
Last Post: monokiller88
  hi Mods [HARD] Tony. 1 956 05-21-2013, 20:00
Last Post: Nekochan
  Help How do i use mods in mw2? ostmaskinen 2 1,586 05-04-2013, 08:42
Last Post: Nekochan
  I want to thank some people [2] Mods edition Arteq 7 2,675 04-05-2013, 18:10
Last Post: SuperNovaAO
  Help mods not showing up TheDAVAAD 2 1,264 03-17-2013, 03:19
Last Post: TheDAVAAD
  [Tutorial] Loading mods for campaign/nazi zombies Rendflex 12 4,603 03-07-2013, 14:09
Last Post: Erik The Born
Smile [Request] Loading FF files for singleplayer mods? Erik The Born 2 1,452 02-09-2013, 10:28
Last Post: Erik The Born

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)