• 6 Vote(s) - 4.5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
General Help Thread
#51
I believe I have fixed the crashing server.


I was using (*) in my default.dsr so it just picked a map, apparently this is causing crashes. Replace the (*) with map names and all should be well. So far I have tested two servers and neither have crashed.
  Reply
#52
i contacted my server support guys go error report and such
the server hangs after awhile after start can play like 5-10minutes then freezes
Description:
The program iw5mp_server.exe version 0.0.0.0 stopped interacting with Windows
and was closed. To see if more information about the problem is available, check
the problem history in the Action Center control panel.
Process ID: ac8
Start Time: 01ccdc88ebc380b9
Termination Time: 3
Application Path: c:homehgs3734iw5mp_server.exe
Report Id: d042b1aa-4883-11e1-871e-0030488d7423

Event Xml:
<Event xmlns="http://schemas.microsoft.com/win/2004/08/events/event">
<System>
<Provider Name="Application Hang" />
<EventID Qualifiers="0">1002</EventID>
<Level>2</Level>
<Task>101</Task>
<Keywords>0x80000000000000</Keywords>
<TimeCreated SystemTime="2012-01-27T01:11:20.000000000Z" />
<EventRecordID>6992</EventRecordID>
<Channel>Application</Channel>
<Computer>wicked</Computer>
<Security />
</System>
<EventData>
<Data>iw5mp_server.exe</Data>
<Data>0.0.0.0</Data>
<Data>ac8</Data>
<Data>01ccdc88ebc380b9</Data>
<Data>3</Data>
<Data>c:homehgs3734iw5mp_server.exe</Data>
<Data>d042b1aa-4883-11e1-871e-0030488d7423</Data>
<Binary>55006E006B006E006F0077006E0000000000</Binary>
</EventData>
</Event>
  Reply
#53
<del>
  Reply
#54
(01-27-2012, 02:25)kraze1994 Wrote: I believe I have fixed the crashing server.


I was using (*) in my default.dsr so it just picked a map, apparently this is causing crashes. Replace the (*) with map names and all should be well. So far I have tested two servers and neither have crashed.

I can second that for the moment set this with the above at 1am GMT and it's now 8am GMT and no crash just yet.
  Reply
#55
About two days ago showed me the update addon, I have downloaded and since then the server will not start at all.
I have the latest version, checked.
Before you upgrade the server was falling every 20-30 minutes
error:
[9:59:08] EXCEPTION: 0xC0000417 @ 0x630ACE
[9:59:09] EXCEPTION: 0xC0000005 @ 0x93A66E5
: (
  Reply
#56
(01-27-2012, 10:04)gato Wrote: About two days ago showed me the update addon, I have downloaded and since then the server will not start at all.
I have the latest version, checked.
Before you upgrade the server was falling every 20-30 minutes
error:
[9:59:08] EXCEPTION: 0xC0000417 @ 0x630ACE
[9:59:09] EXCEPTION: 0xC0000005 @ 0x93A66E5
: (

Check your rotation.
  Reply
#57
(01-27-2012, 10:04)gato Wrote: About two days ago showed me the update addon, I have downloaded and since then the server will not start at all.
I have the latest version, checked.
Before you upgrade the server was falling every 20-30 minutes
error:
[9:59:08] EXCEPTION: 0xC0000417 @ 0x630ACE
[9:59:09] EXCEPTION: 0xC0000005 @ 0x93A66E5
: (

We've started getting the 0xC0000417 @ 0x630ACE error code too.
At least the servers trying to load now...
  Reply
#58
Check your rotation.

Perhaps the problem with '*' symbol is DLC (PC they do not exist):

Quote:/ / <dlc maps> (included under '*')
  Reply
#59
(01-27-2012, 10:35)Yurio Wrote: Check your rotation.

Perhaps the problem with '*' symbol is DLC (PC they do not exist):

Quote:/ / <dlc maps> (included under '*')

* or mp_whatever, get the same error code with both.
  Reply
#60
Completely exclude this symbol from the file rotation.
  Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)