• 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tutorial Installing CODTools plugin for Autodesk Maya [2009, 2010, 2011, 2012]
#1
This is a tutorial on how to install the CODTools plugin for all versions of Maya (starting from 2009 and onwards). If you are running Maya 2009, you can go straight to step 4 (make sure to skip step 7).

1. Go to your Documents (My Documents on XP) folder and then into the maya folder.
2. Create a folder named 2009 to make the Mod Tools think you have 2009 installed.
3. Copy the contents (everything that's inside) of the folder named 2010, 2011, 2012 (whatever version of Maya which is currently installed) and paste it into the 2009 folder.
4. Open up the Black Ops Mod Tools launcher and click on Tools > Maya Plugin Setup.
5. Click Yes on the message box.
6. It should install successfully!
7. Copy the contents of the 2009 folder and paste it back into the 2010, 2011, 2012 folder (overwrite if asked). Delete the 2009 folder as it's not needed anymore.
8. Open up Maya and enjoy your new CODTools drop down menu!

Make sure to read up on the documentation supplied by Treyarch on how to use the plugin. It can be found on Docs > Maya CoDTools (on the mod tools launcher).

[Image: maya2012codtools.png]

PLEASE NOTE: The ModelExport plugin may not work for Maya 2012 (as was the case for me). If this happens, it's best you install Maya 2009.
[Image: 30xhrep.png]

A casual conversation between barata and I about Nukem.
[-] The following 9 users say Thank You to master131 for this post:
  • d0h!, Elite_Nudel, elmopio, FRAN710, ian_d_h, Nekochan, Romuald27, surtek, Tomsen1410
  Reply
#2
thanks master Awesome
[-] The following 1 user says Thank You to d0h! for this post:
  • master131
  Reply
#3
Omg! Thanks Smile

  Reply
#4
Nice work, hope i can export the cod waw rifles to black ops.
  Reply
#5
is already done
[Image: lQDUjba.jpg]
  Reply
#6
So youre telling me nobody ever tried that before?
  Reply
#7
(07-28-2011, 14:22)Scripts18 Wrote: So youre telling me nobody ever tried that before?

I know! Right!
  Reply
#8
so master does it rly work or not?
  Reply
#9
Yes this does work.
  Reply
#10
(08-08-2011, 00:24)DWM|Gdawg Wrote: Yes this does work.

Hum sry but Im talking to master, on another thread he said he got problems, so I need to know if it does work properly or not
  Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
Wink Plugin with !ban !kick and !tampban clemi555 3 1,893 11-09-2013, 09:21
Last Post: clemi555
  AntiNoScope Plugin clemi555 5 2,170 11-08-2013, 19:13
Last Post: clemi555
  [Release] Bunker Plugin 1.3 archit 68 19,944 10-30-2013, 11:59
Last Post: clacki
  Help Modifying plugin maverigh 5 2,868 10-19-2013, 10:29
Last Post: Nekochan
Shocked [Request] Switch plugin axel-le-meilleur 6 2,134 10-19-2013, 06:59
Last Post: iRoNinja
  [Release] Yurio Map Plugin Yurio 101 31,930 09-26-2013, 13:38
Last Post: First_Semyon
Brick [Release] v1.1 ChangeMap/NextMap Plugin without any configuration milchshake 23 10,191 09-23-2013, 13:18
Last Post: SgtLegend
  Help !say Plugin (like the !say from GodPlugin) Hallla 0 1,246 09-13-2013, 09:31
Last Post: Hallla
Rainbow [Release] MW3: Random Weapon Plugin V1 Nekochan 50 15,811 09-11-2013, 15:11
Last Post: EnVi Sweden Rocks
  Search Plugin Fluid Killcam N3xT_974 1 1,405 09-10-2013, 20:27
Last Post: Nekochan

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)