• 9 Vote(s) - 4.56 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Release MW3 Server Addon Extensions
(01-03-2014, 12:09)master131 Wrote:
(01-03-2014, 11:57)[HARD] Tony. Wrote:
(01-03-2014, 11:00)master131 Wrote: Fixed the bot stuck at connecting issue. Also added new functions: TestClients.IsBot and TestClients.ConnectBot. Please check the main post for the updated TestClients.cs and make sure to check the example again.

@[HARD] Tony.
@hillbilly
@Casper

testClients_doAttack
testClients_doCrouch
testClients_doMove
testClients_doReload
testClients_watchKillcam
EXAMPLE

What? Dodgy

How to use it? Huh
CSHARP Code
  1. testClients_doAttack
  2. testClients_doCrouch
  3. testClients_doMove
  4. testClients_doReload
  Reply
Aren't these commands CVars?
C++/Obj-C developer. Neko engine wip
Steam: Click
  Reply
(01-03-2014, 13:06)SailorMoon Wrote: Aren't these commands CVars?

What it: Cvar,Dvar??? Huh
  Reply
They are DVARs, just set them in the console.... Dodgy

Example:
testClients_doMove "0"

Stops the bots from moving around. You could also include them in your plugin code if you really wanted to.
[Image: 30xhrep.png]

A casual conversation between barata and I about Nukem.
[-] The following 1 user says Thank You to master131 for this post:
  • [HARD] Tony.
  Reply
(01-03-2014, 13:41)master131 Wrote: They are DVARs, just set them in the console.... Dodgy

Example:
testClients_doMove "0"

Stops the bots from moving around. You could also include them in your plugin code if you really wanted to.

dog bot? Big Grin
  Reply
(01-03-2014, 14:09)[HARD] Tony. Wrote:
(01-03-2014, 13:41)master131 Wrote: They are DVARs, just set them in the console.... Dodgy

Example:
testClients_doMove "0"

Stops the bots from moving around. You could also include them in your plugin code if you really wanted to.

dog bot? Big Grin

[Image: l5ha.png]
[Image: 30xhrep.png]

A casual conversation between barata and I about Nukem.
[-] The following 2 users say Thank You to master131 for this post:
  • barata, [HARD] Tony.
  Reply
(01-03-2014, 14:30)master131 Wrote:
(01-03-2014, 14:09)[HARD] Tony. Wrote:
(01-03-2014, 13:41)master131 Wrote: They are DVARs, just set them in the console.... Dodgy

Example:
testClients_doMove "0"

Stops the bots from moving around. You could also include them in your plugin code if you really wanted to.

dog bot? Big Grin

[Image: l5ha.png]
why they go in circles? why they did not shoot at me?
[Image: raserei_typ_verargertes_fuu_fuuu_raserei...1y_216.jpg]
  Reply
(01-03-2014, 14:45)[HARD] Tony. Wrote:
(01-03-2014, 14:30)master131 Wrote:
(01-03-2014, 14:09)[HARD] Tony. Wrote:
(01-03-2014, 13:41)master131 Wrote: They are DVARs, just set them in the console.... Dodgy

Example:
testClients_doMove "0"

Stops the bots from moving around. You could also include them in your plugin code if you really wanted to.

dog bot? Big Grin

[Image: l5ha.png]
why they go in circles? why they did not shoot at me?
[Image: raserei_typ_verargertes_fuu_fuuu_raserei...1y_216.jpg]

Don't ****ing complain about the bots being stupid. They're supposed to be like that, just like in MW2. If you're expecting the bots from Survival then it's not happening. Those use "actors" with map waypoints and nodes who aren't actual players/clients. Unless someone makes a bot mod, it's not happening.
[Image: 30xhrep.png]

A casual conversation between barata and I about Nukem.
[-] The following 2 users say Thank You to master131 for this post:
  • barata, [HARD] Tony.
  Reply
(01-03-2014, 14:45)[HARD] Tony. Wrote: why they go in circles? why they did not shoot at me?
[Image: raserei_typ_verargertes_fuu_fuuu_raserei...1y_216.jpg]


You should really thank @master131 for his effort and not complain because of your lack of knowledge(in your case overload of stupidness)...

Thanks Barata...
Don't worry if things aren't the way you planned, in the end everything will solve itself...
  Reply
I do appreciate the work that @master131 has put into this, it's just that i remember smartbots from mw2 and they were pretty good. Fot this to really get going it does need a bot mod doing, alas that isn't me maybe someone with the knowledge and time will help?
[Image: b_560_95_1.png]


[Image: b_560_95_1.png]

  Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  Add a point shop to my server h1dexyz 1 204 03-04-2018, 22:36
Last Post: h1dexyz
Lightbulb Preview Weapon Classe For Infected Clasic Server groochu1982 0 443 02-19-2017, 08:35
Last Post: groochu1982
Exclamation Help HOW CAN I TURN OFF THE "CROSSHAIR" IN MY SERVER? Eliichong0 0 546 06-16-2016, 16:01
Last Post: Eliichong0
Bug Upload files to FTP server S3VDIT0 4 1,224 01-28-2016, 17:17
Last Post: S3VDIT0

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)