• 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Help Server not in list, but people join
#1
Ok so my problem is, people can join, if they have the server in favorites, but the wierd thing is... To add it to your favorites, you need to see it in the "INTERNET" server list.

So thats my problem, friends can join, but its not able to see in the server "INTERNET" list.

EDIT :
My ports are open, when I check it with the portforward.com checker, BUT, my router is NOT pingable.
I think its the problem that its not pingable.
And on http://www.canyouseeme.org it says connection refused.

Please give me some advice,
Thanks in advance

Info :
url : http://i45.tinypic.com/6f5dax.png

my startup log
Server config
[Image: b_560_95_1.png]
[Image: hax0r3ez.gif]
  Reply
#2
Apply these settings.
and disable firewall and antivirus, also opens ports from the router
sorry for my English...


// Specify server configuration file (this file)
seta sv_config "filename" (default "server.cfg")

// Specify server visibility (1 = LAN, 2 = Internet (default) )
seta dedicated 2

// Open game port (Steam-visible server game port)
seta net_queryPort 27014

// Secure game port
seta net_port 27015

// Steam authentication port
seta net_authPort 8766

// Steam master server (server browser) port
seta net_masterServerPort 27016
  Reply
#3
I have that already in my config file, so nothing changed.
But thanks for reaction, my ports are open UTP and UDP. And my firewall is off.

Please help again :p
[Image: b_560_95_1.png]
[Image: hax0r3ez.gif]
  Reply
#4
(12-04-2012, 22:39)99IRock Wrote: Ok so my problem is, people can join, if they have the server in favorites, but the wierd thing is... To add it to your favorites, you need to see it in the "INTERNET" server list.

So thats my problem, friends can join, but its not able to see in the server "INTERNET" list.

EDIT :
My ports are open, when I check it with the portforward.com checker, BUT, my router is NOT pingable.
I think its the problem that its not pingable.
And on http://www.canyouseeme.org it says connection refused.

Please give me some advice,
Thanks in advance

Info :
url : http://i45.tinypic.com/6f5dax.png

my startup log
Server config


I had the same problem with my server and never fig out what it was i reinstalled many times and checked all the setting i finally changed hosts and now every thing works just fine with all the same setting so maybe its ur host
[Image: b_560_95_1.png]
  Reply
#5
It should have worked ONCE.
Because people added it in favorites, but I don't know what happend after changing host pc! Sad
[Image: b_560_95_1.png]
[Image: hax0r3ez.gif]
  Reply
#6
its a local server right? well then the answer for you is joining with LAN, and if you use the same computer to host the server as you use to play the game you cant join in any other way then LAN.
  Reply
#7
I will explain very good now:
I have an host pc, and a game pc.
The server is on mode dedicated (as you can see in the config)
BUT...
I can join on lan.
Other people can join because they added in ONCE infavorites (So it was for a few days on my other NORMAL laptop (not game pc) possible to see it in the list)
So.. I put server on, I ask a friend to look in the "INTERNET" server list, and he can't find it there.
He can find it in favorites, and then he joins.

So I look in LAN server list, I can find it.
But I can't find it either on the "INTERNET" server list...

http://www.itsmods.com/forum/Thread-Help...Wierd.html (Thats also what happend.. But that doesn't works anymore)
[Image: b_560_95_1.png]
[Image: hax0r3ez.gif]
  Reply
#8
Can someone post hes/shes start up log ? (Like I did so )
Like this one

(12-10-2012, 20:36)MADD_DOGG Wrote: I had the same problem with my server and never fig out what it was i reinstalled many times and checked all the setting i finally changed hosts and now every thing works just fine with all the same setting so maybe its ur host

Well I'm gonna go to my granddad, try portforwarding there, and then see if its on the server list, and if it is, I'm gonna call KPN then :p
atleast thanks for response Smile
[Image: b_560_95_1.png]
[Image: hax0r3ez.gif]
  Reply
#9
hi guys...
how you fix this problem?
i don't understand Sad
Nyan Cat You can't teach an old dog new tricks Nyan Cat
Nyan Cat You can't teach grandmother to suck eggs Nyan Cat
  Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  [Release] Windows 8.1 Fix for MW3 Server Addon master131 16 8,245 09-29-2014, 23:08
Last Post: SuperNovaAO
Brick [Release] MW3 Server Administration Addon iRoNinja 5 4,561 11-10-2013, 15:46
Last Post: Casper
Exclamation Help cmdlist, dvarlist server crash Nerus 17 4,031 11-09-2013, 23:54
Last Post: Nerus
  Our Level Fastfile is Different from the Server. CheeseToast 6 2,515 11-03-2013, 17:52
Last Post: CheeseToast
  Dedicated Server External (public) IP Nerus 3 2,547 11-02-2013, 14:16
Last Post: Casper
  MW3 Server Version superg1973 7 6,829 10-28-2013, 01:15
Last Post: kotyra972
  Help how to turn off map in dedicated server pero123 8 2,549 10-15-2013, 19:00
Last Post: Nekochan
  Issue with server addon and NAT dimitrifrom31 3 1,624 10-08-2013, 18:11
Last Post: iRoNinja
  GETTING SERVER ONLINE raym 6 2,056 09-28-2013, 22:42
Last Post: Nekochan
  advanced Server Config Poorya56 9 2,086 09-11-2013, 03:45
Last Post: trasto

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)