Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ranked MW3 Server?
#11
http://dl.dropbox.com/u/12534933/iw5mp_server.exe is for the older version, but as the patch yesterday got reverted it should work currently.
Reply

#12
(11-17-2011, 17:35)Pozzuh Wrote: dll injection, exe edit. What ever "you" use. You didn't even do it.

Wahahaha, you are funny. With little address finding @NTAuthority 's help everything is possible. Also no dll's were injected.
[Image: lQDUjba.jpg]
Reply

#13
(11-17-2011, 19:16)OrangePL Wrote:
(11-17-2011, 17:35)Pozzuh Wrote: dll injection, exe edit. What ever "you" use. You didn't even do it.

Wahahaha, you are funny. With little address finding @NTAuthority 's help everything is possible. Also no dll's were injected.

Yes, so, he did everything. You just changed the dvar to 1.

You couldn't do shit like that in 100 years from what I've seen from your 'gsc skill' and gsc isn't hard at all.
[Image: MaEIQ.png]
Reply

#14
(11-17-2011, 19:16)Pozzuh Wrote:
(11-17-2011, 19:16)OrangePL Wrote:
(11-17-2011, 17:35)Pozzuh Wrote: dll injection, exe edit. What ever "you" use. You didn't even do it.

Wahahaha, you are funny. With little address finding @NTAuthority 's help everything is possible. Also no dll's were injected.

Yes, so, he did everything. You just changed the dvar to 1.

You couldn't do shit like that in 100 years from what I've seen from your 'gsc skill' and gsc isn't hard at all.
orly ? he found me an address I was looking for about 15 minutes. The dvar doesn't show with ASCII chars anymore. I couldn't use it without patching my server to stop throw an error abut insufficient cpu. And he didn't help with that.

And fuck off.
[Image: lQDUjba.jpg]
Reply

#15
(11-17-2011, 19:20)OrangePL Wrote: orly ? he found me an address I was looking for about 15 minutes. The dvar doesn't show with ASCII chars anymore. I couldn't use it without patching my server to stop throw an error abut insufficient cpu. And he didn't help with that.

actually it does have ASCII references, but it is a pointer.
also the 'dvar' doesn't need to be edited, you can also just NOP one function call and it's done

EDIT: my server is running now, for those of you who care at all

[Image: b_560_95_1.png]
Reply

#16

[/quote]

[Image: lQDUjba.jpg]
Reply

#17
just quit it...
[Image: ctoc.jpg]
Reply

#18
(11-17-2011, 19:26)Nukem Wrote:
(11-17-2011, 19:20)OrangePL Wrote: orly ? he found me an address I was looking for about 15 minutes. The dvar doesn't show with ASCII chars anymore. I couldn't use it without patching my server to stop throw an error abut insufficient cpu. And he didn't help with that.

actually it does have ASCII references, but it is a pointer.
also the 'dvar' doesn't need to be edited, you can also just NOP one function call and it's done

EDIT: my server is running now, for those of you who care at all


How could u nop that function?

Reply



Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  [Release] Windows 8.1 Fix for MW3 Server Addon master131 16 17,062 09-29-2014, 23:08
Last Post: SuperNovaAO
Brick [Release] MW3 Server Administration Addon iRoNinja 5 8,560 11-10-2013, 15:46
Last Post: Casper
Exclamation Help cmdlist, dvarlist server crash Nerus 17 11,006 11-09-2013, 23:54
Last Post: Nerus
  Our Level Fastfile is Different from the Server. CheeseToast 6 10,590 11-03-2013, 17:52
Last Post: CheeseToast
  Dedicated Server External (public) IP Nerus 3 5,589 11-02-2013, 14:16
Last Post: Casper
  MW3 Server Version superg1973 7 12,092 10-28-2013, 01:15
Last Post: kotyra972
  Help how to turn off map in dedicated server pero123 8 6,586 10-15-2013, 19:00
Last Post: Nekochan
  Issue with server addon and NAT dimitrifrom31 3 4,679 10-08-2013, 18:11
Last Post: iRoNinja
  GETTING SERVER ONLINE raym 6 5,293 09-28-2013, 22:42
Last Post: Nekochan
  advanced Server Config Poorya56 9 6,279 09-11-2013, 03:45
Last Post: trasto

Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)

Forum Powered By MyBB, Theme by © 2002-2024 Melroy van den Berg.