Thread Rating:
  • 2 Vote(s) - 4 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tutorial Make your own ranked dedicated server
#31
No Steam Master Servers found. Server will LAN visible only.

Moved Steam.dll, firewall -> Off, -> "Ports" opened.. any ideas?

#32
..........................
crAyon makes no warranty with respect to documents or other information available from this place, assumes no legal liability or responsibility whatsoever for the accuracy, completeness, or usefulness of any such information, and does not represent that its use would not infringe privately owned rights. crAyon disclaims all warranties, express and implied, including the warranties of merchantability and fitness for a particular purpose.

#33
(11-18-2011, 15:34)hackemoni Wrote: No Steam Master Servers found. Server will LAN visible only.

Moved Steam.dll, firewall -> Off, -> "Ports" opened.. any ideas?

ENABLE DMZ ON YOUR ROUTER.
[Image: MaEIQ.png]

#34
.....................
crAyon makes no warranty with respect to documents or other information available from this place, assumes no legal liability or responsibility whatsoever for the accuracy, completeness, or usefulness of any such information, and does not represent that its use would not infringe privately owned rights. crAyon disclaims all warranties, express and implied, including the warranties of merchantability and fitness for a particular purpose.

#35
fuck off crayon
[Image: MaEIQ.png]

#36
No Steam Master Servers found. Server will LAN visible only

i have the same line in my Home-mw3-server console

opent the ports im my modem and added the server to gametracker with succes
so its open on the internetz
however in my serverbrowser ofcource it will only show up as a Lan-server
because im still connecting the server on my Home-network

#37
(11-18-2011, 16:04)SPIDYpiet Wrote: No Steam Master Servers found. Server will LAN visible only

i have the same line in my Home-mw3-server console

opent the ports im my modem and added the server to gametracker with succes
so its open on the internetz
however in my serverbrowser ofcource it will only show up as a Lan-server
because im still connecting the server on my Home-network

ENABLE DMZ ON YOUR ROUTER
[Image: MaEIQ.png]

#38
Quote:No Steam Master Servers found. Server will LAN visible only.

Moved Steam.dll, firewall -> Off, -> "Ports" opened.. any ideas?


Same problem, my server is only visible in LAN

#39
I can tell you how to make a server without Steam and in the internet ... it's just

#40
(11-18-2011, 17:36)greeen Wrote: I can tell you how to make a server without Steam and in the internet ... it's just

?



Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  [Release] Windows 8.1 Fix for MW3 Server Addon master131 16 17,757 09-29-2014, 23:08
Last Post: SuperNovaAO
Brick [Release] MW3 Server Administration Addon iRoNinja 5 8,822 11-10-2013, 15:46
Last Post: Casper
Exclamation Help cmdlist, dvarlist server crash Nerus 17 11,502 11-09-2013, 23:54
Last Post: Nerus
  Our Level Fastfile is Different from the Server. CheeseToast 6 10,933 11-03-2013, 17:52
Last Post: CheeseToast
  Dedicated Server External (public) IP Nerus 3 5,766 11-02-2013, 14:16
Last Post: Casper
  MW3 Server Version superg1973 7 12,441 10-28-2013, 01:15
Last Post: kotyra972
  Help how to turn off map in dedicated server pero123 8 6,869 10-15-2013, 19:00
Last Post: Nekochan
  Make area detect. flag Teleport lewisbibo 4 4,814 10-12-2013, 18:10
Last Post: EnVi Sweden Rocks
  Issue with server addon and NAT dimitrifrom31 3 4,910 10-08-2013, 18:11
Last Post: iRoNinja
Wink Make Platforme lewisbibo 5 4,831 10-08-2013, 14:35
Last Post: 8q4s8

Forum Jump:


Users browsing this thread:
2 Guest(s)

Forum Powered By MyBB, Theme by © 2002-2024 Melroy van den Berg.