• 2 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Release UNRANKED 1.5.388 CPU and bandwidth bypass (Updated)
#1
Here's my cpu/bandwidth bypass

I updated to new version and new method. Everything should work properly now. Please leave feedback



.zip   iw5mp_server.zip (Size: 1.84 MB / Downloads: 297)
https://www.virustotal.com/file/b4bb5448...329943547/

[-] The following 8 users say Thank You to raidmax for this post:
  • -FU-Shagcrawler, alex2477, alvarogt95, blueberry9, d0h!, itsmods.com76, kokole, surtek
  Reply
#2
please no external downloads, host it on itsmods, and good work
  Reply
#3
CONFIRMED; WORKS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[-] The following 1 user says Thank You to kokole for this post:
  • Bandarigoda123
  Reply
#4
Great work!! Much appreciated.
  Reply
#5
Considering the fact that this works, this thread has now become a sticky
[-] The following 1 user says Thank You to JariZ for this post:
  • d0h!
  Reply
#6
Doesn't work for me

Getting the invalid server configuration (insufficient cpu performance)
  Reply
#7
(02-26-2012, 13:46)Pistonsfan Wrote: Doesn't work for me

Getting the invalid server configuration (insufficient cpu performance)

Its not working here either ..
I get this
"Invalid server configuration - insufficient cpu performance 2.9109 ghz for 4 clients. Minimum 5.7000 ghz required."
  Reply
#8
5 ghz?! hahaha
  Reply
#9
(02-26-2012, 15:14)JariZ Wrote: 5 ghz?! hahaha

Yeah thats what i thought Tongue However it does do something cause when i change max players to 18 it still says "only" 5,7 Ghz.. Before it said.. 9 GHz!!
  Reply
#10
Well, @JariZ happens that I have a good CPU so I cant test it, but it skips the bandwidth check.
  Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  [Release] Bypass Wildcards [Updated v-28] conan1 2 805 06-06-2013, 16:57
Last Post: conan1
  [Release] Barata's FOV Changer Updated FOREVER! barata 9 4,263 05-22-2013, 18:00
Last Post: DidUknowiPwn
  Help CPU Check bypass DemoroCZ 1 734 03-20-2013, 14:30
Last Post: JariZ
Smile Help Updated plugins please NyZzE 0 578 03-04-2013, 22:39
Last Post: NyZzE
  [Release] kProMod 5 *updated 2013* koil 114 33,712 02-10-2013, 14:07
Last Post: koil
Brick [Release] Updated server addon release (solid models) estebespt 51 4,467 12-10-2012, 20:24
Last Post: JariZ
  [Release] updated my _rank.gsc pap12322221112 2 1,566 10-22-2012, 09:33
Last Post: zxz0O0
  [Release] Barata's External Console UPDATED! barata 32 13,992 10-13-2012, 19:47
Last Post: JariZ
  [Release] UNRANKED 1.8.423 CPU and bandwidth bypass amirdj 5 1,515 08-30-2012, 16:58
Last Post: d0h!
Photo Help 1.9.433CPU and bandwidth bypass???? f1r3man1000 3 576 07-23-2012, 18:44
Last Post: JoSchaap

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)