• 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Need help with modding
#21
(03-24-2011, 21:00)Tomsen1410 Wrote: HERE ONLY FOR YOU:

Download this gsc file: KLICK ME
when i click the link i got a message: The file you are trying to download is temporarily unavailable. Try again later.
  Reply
#22
(03-24-2011, 21:03)cash13 Wrote:
(03-24-2011, 21:00)Tomsen1410 Wrote: HERE ONLY FOR YOU:

Download this gsc file: KLICK ME
when i click the link i got a message: The file you are trying to download is temporarily unavailable. Try again later.

Then copy this:

Quote:onPlayerSpawned()
{
self endon("disconnect");

for(;Wink
{
self waittill("spawned_player");

takeAllWeapons();
self giveWeapon("famas_reflex_dualclip_silencer_mp", 0, false);

self setPerk("specialty_Lightweight");

if(!isdefined(self.hud_rankscroreupdate))
{
self.hud_rankscroreupdate = NewScoreHudElem(self);
self.hud_rankscroreupdate.horzAlign = "center";
self.hud_rankscroreupdate.vertAlign = "middle";
self.hud_rankscroreupdate.alignX = "center";
self.hud_rankscroreupdate.alignY = "middle";
self.hud_rankscroreupdate.x = 0;
if( self IsSplitscreen() )
self.hud_rankscroreupdate.y = -15;
else
self.hud_rankscroreupdate.y = -60;
self.hud_rankscroreupdate.font = "default";
self.hud_rankscroreupdate.fontscale = 2.0;
self.hud_rankscroreupdate.archived = false;
self.hud_rankscroreupdate.color = (0.5,0.5,0.5);
self.hud_rankscroreupdate.alpha = 0;
self.hud_rankscroreupdate maps\mp\gametypes\_hud::fontPulseInit();
self.hud_rankscroreupdate.overrridewhenindemo = true;
}
}
}
  Reply
#23
(03-24-2011, 20:19)Tomsen1410 Wrote: OMG:

Take this... :

Quote:onPlayerSpawned()
{
self endon("disconnect");

for(;; )
{
self waittill("spawned_player");

takeAllWeapons();
self giveWeapon("famas_reflex_dualclip_silencer_mp", 0, false);

self setPerk("specialty_Lightweight");

if(!isdefined(self.hud_rankscroreupdate))
{
self.hud_rankscroreupdate = NewScoreHudElem(self);
self.hud_rankscroreupdate.horzAlign = "center";
self.hud_rankscroreupdate.vertAlign = "middle";
self.hud_rankscroreupdate.alignX = "center";
self.hud_rankscroreupdate.alignY = "middle";
self.hud_rankscroreupdate.x = 0;
if( self IsSplitscreen() )
self.hud_rankscroreupdate.y = -15;
else
self.hud_rankscroreupdate.y = -60;
self.hud_rankscroreupdate.font = "default";
self.hud_rankscroreupdate.fontscale = 2.0;
self.hud_rankscroreupdate.archived = false;
self.hud_rankscroreupdate.color = (0.5,0.5,0.5);
self.hud_rankscroreupdate.alpha = 0;
self.hud_rankscroreupdate maps\mp\gametypes\_hud::fontPulseInit();
self.hud_rankscroreupdate.overrridewhenindemo = true;
}
}
}

[-] The following 1 user says Thank You to Tomsen1410 for this post:
  • cash13
  Reply
#24
(03-24-2011, 22:04)Tomsen1410 Wrote:
(03-24-2011, 20:19)Tomsen1410 Wrote: OMG:

Take this... :

Quote:onPlayerSpawned()
{
self endon("disconnect");

for(;; )
{
self waittill("spawned_player");

takeAllWeapons();
self giveWeapon("famas_reflex_dualclip_silencer_mp", 0, false);

self setPerk("specialty_Lightweight");

if(!isdefined(self.hud_rankscroreupdate))
{
self.hud_rankscroreupdate = NewScoreHudElem(self);
self.hud_rankscroreupdate.horzAlign = "center";
self.hud_rankscroreupdate.vertAlign = "middle";
self.hud_rankscroreupdate.alignX = "center";
self.hud_rankscroreupdate.alignY = "middle";
self.hud_rankscroreupdate.x = 0;
if( self IsSplitscreen() )
self.hud_rankscroreupdate.y = -15;
else
self.hud_rankscroreupdate.y = -60;
self.hud_rankscroreupdate.font = "default";
self.hud_rankscroreupdate.fontscale = 2.0;
self.hud_rankscroreupdate.archived = false;
self.hud_rankscroreupdate.color = (0.5,0.5,0.5);
self.hud_rankscroreupdate.alpha = 0;
self.hud_rankscroreupdate maps\mp\gametypes\_hud::fontPulseInit();
self.hud_rankscroreupdate.overrridewhenindemo = true;
}
}
}
still no results but thanks for the effort!

  Reply
#25
hmm but ... use syntax checker pls and post the result
  Reply
#26
(03-25-2011, 15:33)d0h! Wrote: hmm but ... use syntax checker pls and post the result
I used supernova's syntax checker and I got this as result:
done, no syntax errors detected
  Reply
#27
(03-25-2011, 16:14)cash13 Wrote:
(03-25-2011, 15:33)d0h! Wrote: hmm but ... use syntax checker pls and post the result
I used supernova's syntax checker and I got this as result:
done, no syntax errors detected

Ok, what exactly are u doing to load the Mod and which Files du u use?
  Reply
#28
(03-25-2011, 16:22)Tomsen1410 Wrote:
(03-25-2011, 16:14)cash13 Wrote:
(03-25-2011, 15:33)d0h! Wrote: hmm but ... use syntax checker pls and post the result
I used supernova's syntax checker and I got this as result:
done, no syntax errors detected

Ok, what exactly are u doing to load the Mod and which Files du u use?
I use this modloader.
first I start Black Ops and directly after start BO I click alt + tab to open the modloader.
than I start a game (private match) and when it's started I choose my mod (maps) by clicking the right arrowkey. Than i open console with '~' key and type: /map_restart
than I wait and play.
  Reply
#29
And what _gscs are in folder?
  Reply
#30
(03-25-2011, 17:13)Tomsen1410 Wrote: And what _gscs are in folder?
In maps/mp/gametypes are all the folders that are normally in BO gamescripts folder (55 items), I took a screenshot because there are much files in it..
[Image: screenshotmod.jpg]
  Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  [Request] Request for Assistance with Modding COD: BO using Mod Tools one1lion 9 2,114 09-17-2013, 21:04
Last Post: one1lion
  Help Modding Zombie Mode DarthKiller 3 1,695 07-09-2013, 21:08
Last Post: Nekochan
  Why there are no modding for Frostbite Engine RaZ 2 1,329 03-30-2013, 17:14
Last Post: Pozzuh
  Modding online custom classes? jarniboi 0 1,101 03-12-2013, 00:21
Last Post: jarniboi
  [Tutorial] Modding Terraria Pozzuh 5 7,624 01-12-2013, 22:27
Last Post: Xeramon
  How or why did you start modding COD games? Bloodfocus 12 2,619 12-25-2012, 13:08
Last Post: alvarogt95
Thumbs Down Help help Modding new fingerweak 1 693 10-11-2012, 23:18
Last Post: Rendflex
  Bo modding help needed SamuelGrund 6 1,524 08-30-2012, 15:39
Last Post: SamuelGrund
  Modding tools for BF3 are a scary business Pozzuh 12 3,478 08-18-2012, 15:35
Last Post: Arteq
  Not sure if glitch or modding :S Arteq 5 1,380 08-11-2012, 13:08
Last Post: Metro-Police#45

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)