• 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Help How ToCreate Dynamic Hud Elements
#1
i tried to include ping in the hud , but the ping shows over and over and becomes unreadable. my question is how to create it dynamic, like @zxz0O0 's advanced hud.
  Reply
#2
HudElem.Type.Value? and use OnAddonFrame() to change the text only after like,5 sec
[-] The following 1 user says Thank You to archit for this post:
  • OzonE
  Reply
#3
i put value inside , it shows 0 after a round . and the 0 stays there and does not change.
  Reply
#4
Before round change delete the HUD then remake it again after change
  Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  How to delete HUD elements on death? camxxcore 6 1,620 08-21-2013, 08:54
Last Post: Yamato
  Hud Elements Tutorial OzonE 1 1,683 08-26-2012, 17:21
Last Post: JariZ
  Destroying Elements without a lag spike? frozenliquid 6 1,345 03-07-2012, 14:54
Last Post: frozenliquid
  I hate HUD elements AZUMIKKEL 9 2,107 09-17-2011, 14:10
Last Post: master131
Question Help Removing hud elements FRAN710 3 1,395 08-09-2011, 22:09
Last Post: thre3pi
  [Request] Tutorial on hud elements Pozzuh 1 854 12-17-2010, 00:15
Last Post: sliver

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)