• 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Help Can't find the server while console says it's.
#1
hello everybody
I installed he server addon
installed the Pro Mode.
And when i launch the console everything is just fine.
i get

Spawning map: mp_alpha, gametype tdef
Initializing Steam Game Server: game port 27015, auth port 8766, query port 27017, gamedir modernwarfare3, version 1.0.0.1
Steam Game Server initialized as Internet Server.
No Steam Master Servers found. Server will LAN visible only.
Spawn map (mp_alpha, tdef) complete.
Steam Game Server connected. Local IP 5.167.154.24, Public IP 85.232.142.238, Game Port 27015
Steam Game Server is VAC Secure
Steam Master Servers found (2). Server will be Internet Server listed.



But what ever i do i just can't find it.[/quote]
  Reply
#2
(08-19-2012, 19:33)VIPUKS Wrote: hello everybody
I installed he server addon
installed the Pro Mode.
And when i launch the console everything is just fine.
i get

Spawning map: mp_alpha, gametype tdef
Initializing Steam Game Server: game port 27015, auth port 8766, query port 27017, gamedir modernwarfare3, version 1.0.0.1
Steam Game Server initialized as Internet Server.
No Steam Master Servers found. Server will LAN visible only.
Spawn map (mp_alpha, tdef) complete.
Steam Game Server connected. Local IP 5.167.154.24, Public IP 85.232.142.238, Game Port 27015
Steam Game Server is VAC Secure
Steam Master Servers found (2). Server will be Internet Server listed.



But what ever i do i just can't find it.
[/quote]

Drop steam.dll from steam folder in server folder.
When starting server, steam must be disabled. ( then enable ).
C++ programmer. Neko engine wip
Steam: Click
  Reply
#3
(08-19-2012, 20:16)JayDi Wrote:
(08-19-2012, 19:33)VIPUKS Wrote: hello everybody
I installed he server addon
installed the Pro Mode.
And when i launch the console everything is just fine.
i get

Spawning map: mp_alpha, gametype tdef
Initializing Steam Game Server: game port 27015, auth port 8766, query port 27017, gamedir modernwarfare3, version 1.0.0.1
Steam Game Server initialized as Internet Server.
No Steam Master Servers found. Server will LAN visible only.
Spawn map (mp_alpha, tdef) complete.
Steam Game Server connected. Local IP 5.167.154.24, Public IP 85.232.142.238, Game Port 27015
Steam Game Server is VAC Secure
Steam Master Servers found (2). Server will be Internet Server listed.



But what ever i do i just can't find it.

Drop steam.dll from steam folder in server folder.
When starting server, steam must be disabled. ( then enable ).
[/quote]

I have already did it. But still the same thing.
  Reply
#4
(08-20-2012, 09:03)VIPUKS Wrote:
(08-19-2012, 20:16)JayDi Wrote:
(08-19-2012, 19:33)VIPUKS Wrote: hello everybody
I installed he server addon
installed the Pro Mode.
And when i launch the console everything is just fine.
i get

Spawning map: mp_alpha, gametype tdef
Initializing Steam Game Server: game port 27015, auth port 8766, query port 27017, gamedir modernwarfare3, version 1.0.0.1
Steam Game Server initialized as Internet Server.
No Steam Master Servers found. Server will LAN visible only.
Spawn map (mp_alpha, tdef) complete.
Steam Game Server connected. Local IP 5.167.154.24, Public IP 85.232.142.238, Game Port 27015
Steam Game Server is VAC Secure
Steam Master Servers found (2). Server will be Internet Server listed.



But what ever i do i just can't find it.

Drop steam.dll from steam folder in server folder.
When starting server, steam must be disabled. ( then enable ).

I have already did it. But still the same thing.
[/quote]

Your server is in the LAN tab when you search for servers.
  Reply
#5
(08-20-2012, 11:47)kokole Wrote:
(08-20-2012, 09:03)VIPUKS Wrote:
(08-19-2012, 20:16)JayDi Wrote:
(08-19-2012, 19:33)VIPUKS Wrote: hello everybody
I installed he server addon
installed the Pro Mode.
And when i launch the console everything is just fine.
i get

Spawning map: mp_alpha, gametype tdef
Initializing Steam Game Server: game port 27015, auth port 8766, query port 27017, gamedir modernwarfare3, version 1.0.0.1
Steam Game Server initialized as Internet Server.
No Steam Master Servers found. Server will LAN visible only.
Spawn map (mp_alpha, tdef) complete.
Steam Game Server connected. Local IP 5.167.154.24, Public IP 85.232.142.238, Game Port 27015
Steam Game Server is VAC Secure
Steam Master Servers found (2). Server will be Internet Server listed.



But what ever i do i just can't find it.

Drop steam.dll from steam folder in server folder.
When starting server, steam must be disabled. ( then enable ).

I have already did it. But still the same thing.

Your server is in the LAN tab when you search for servers.
[/quote]


That's the problem console says everything is ok with server i got ports open ^^
But still it just doesn't show up.
  Reply
#6
(08-21-2012, 07:31)VIPUKS Wrote:
(08-20-2012, 11:47)kokole Wrote:
(08-20-2012, 09:03)VIPUKS Wrote:
(08-19-2012, 20:16)JayDi Wrote:
(08-19-2012, 19:33)VIPUKS Wrote: hello everybody
I installed he server addon
installed the Pro Mode.
And when i launch the console everything is just fine.
i get

Spawning map: mp_alpha, gametype tdef
Initializing Steam Game Server: game port 27015, auth port 8766, query port 27017, gamedir modernwarfare3, version 1.0.0.1
Steam Game Server initialized as Internet Server.
No Steam Master Servers found. Server will LAN visible only.
Spawn map (mp_alpha, tdef) complete.
Steam Game Server connected. Local IP 5.167.154.24, Public IP 85.232.142.238, Game Port 27015
Steam Game Server is VAC Secure
Steam Master Servers found (2). Server will be Internet Server listed.



But what ever i do i just can't find it.

Drop steam.dll from steam folder in server folder.
When starting server, steam must be disabled. ( then enable ).

I have already did it. But still the same thing.

Your server is in the LAN tab when you search for servers.


That's the problem console says everything is ok with server i got ports open ^^
But still it just doesn't show up.
[/quote]

checked the "LAN" Tab?
  Reply
#7
(08-21-2012, 07:52)d0h! Wrote:
(08-21-2012, 07:31)VIPUKS Wrote:
(08-20-2012, 11:47)kokole Wrote:
(08-20-2012, 09:03)VIPUKS Wrote:
(08-19-2012, 20:16)JayDi Wrote:

Drop steam.dll from steam folder in server folder.
When starting server, steam must be disabled. ( then enable ).

I have already did it. But still the same thing.

Your server is in the LAN tab when you search for servers.


That's the problem console says everything is ok with server i got ports open ^^
But still it just doesn't show up.

checked the "LAN" Tab?
[/quote]

Yes i did
  Reply
#8
strange, maybe someone else can help
  Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  [Release] Windows 8.1 Fix for MW3 Server Addon master131 16 5,326 09-29-2014, 23:08
Last Post: SuperNovaAO
Brick [Release] MW3 Server Administration Addon iRoNinja 5 3,300 11-10-2013, 15:46
Last Post: Casper
Exclamation Help cmdlist, dvarlist server crash Nerus 17 2,124 11-09-2013, 23:54
Last Post: Nerus
  Our Level Fastfile is Different from the Server. CheeseToast 6 1,350 11-03-2013, 17:52
Last Post: CheeseToast
  Dedicated Server External (public) IP Nerus 3 1,424 11-02-2013, 14:16
Last Post: Casper
  MW3 Server Version superg1973 7 5,142 10-28-2013, 01:15
Last Post: kotyra972
  Help how to turn off map in dedicated server pero123 8 1,119 10-15-2013, 19:00
Last Post: Nekochan
  Issue with server addon and NAT dimitrifrom31 3 909 10-08-2013, 18:11
Last Post: iRoNinja
  Help MW3 (External) Console - TeknoMW3? Strazeeh 7 2,276 10-01-2013, 21:54
Last Post: DeHEnergY
  Help MW3 (External) Console - TeknoMW3? Strazeeh 2 1,227 09-30-2013, 19:19
Last Post: surtek

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)