Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
A very, very annoying thing, what is wrong? I don't see it.
#1
Question 
this...

Code:
    inventoryitems = [];
    inventoryitems[0].name = "sa80";
    inventoryitems[0].icon = "weapon_sa80";
    inventoryitems[0].iconsize = 3;
    inventoryitems[1].name = "usp45";
    inventoryitems[1].icon = "weapon_usp_45";
    inventoryitems[1].iconsize = 2;
    inventoryitems[2].name = "medkit";
    inventoryitems[2].icon = "hint_health";
    inventoryitems[2].iconsize = 1;
    item = "";
    if(inventoryitems[0].name == name) item = 0;
    if(inventoryitems[1].name == name) item = 1;
    if(inventoryitems[2].name == name) item = 2;
    iPrintln("Adding item: " + name + " to inventory.");
    iPrintln("Item ID: " + item);

no matter what the name is, it always prints the name as usp45 and the item id is always 2... this is giving me a headache.

I tried theifs in a for(i=0; i<inventoryitems.size; i++), but it creates an infinite loop and lags the server for a few seconds. if i put it up as a level.inventoryitems instead and have the items listed in init, the name is always medkit and the itemid is always 0. what the hell is going on? this is just annoying the living crap out of me. it is perfectly fine, even with a for()

if i change the if to else if, the name is correct but the item is always 0.Confused
Reply

#2
(12-30-2011, 08:59)xplosiff Wrote:
Code:
    inventoryitems = [];
    inventoryitems[0].name = "sa80";
    inventoryitems[0].icon = "weapon_sa80";
    inventoryitems[0].iconsize = 3;
    inventoryitems[1].name = "usp45";
    inventoryitems[1].icon = "weapon_usp_45";
    inventoryitems[1].iconsize = 2;
    inventoryitems[2].name = "medkit";
    inventoryitems[2].icon = "hint_health";
    inventoryitems[2].iconsize = 1;
    item = "";
    if(inventoryitems[0].name == name) item = 0;
    if(inventoryitems[1].name == name) item = 1;
    if(inventoryitems[2].name == name) item = 2;
    iPrintln("Adding item: " + name + " to inventory.");
    iPrintln("Item ID: " + item);

Code:
    inventoryitems = [];
inventoryitems[0] = SpawnStruct();
    inventoryitems[0].name = "sa80";
    inventoryitems[0].icon = "weapon_sa80";
    inventoryitems[0].iconsize = 3;
inventoryitems[1] = SpawnStruct();
    inventoryitems[1].name = "usp45";
    inventoryitems[1].icon = "weapon_usp_45";
    inventoryitems[1].iconsize = 2;
inventoryitems[2] = SpawnStruct();
    inventoryitems[2].name = "medkit";
    inventoryitems[2].icon = "hint_health";
    inventoryitems[2].iconsize = 1;
    item = "";
    if(inventoryitems[0].name == name) item = 0;
    if(inventoryitems[1].name == name) item = 1;
    if(inventoryitems[2].name == name) item = 2;
    iPrintln("Adding item: " + name + " to inventory.");
    iPrintln("Item ID: " + item);
helped ya? rep me +
Reply



Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  The next big thing Pozzuh 7 3,651 07-21-2013, 13:56
Last Post: kokole
Question Help Weird Thing Dr3am95 10 6,328 05-11-2013, 21:14
Last Post: hillbilly
  Help What's Wrong 2 Dominator56 5 3,379 02-19-2013, 21:46
Last Post: Dominator56
  Help What's wrong ? Dominator56 4 2,857 02-17-2013, 12:12
Last Post: Dominator56
  I know I've posted this in a wrong place Ra3shed 2 2,182 02-16-2013, 21:15
Last Post: Arteq
Exclamation No site change after 12 rounds... Bug or wrong settings? ChrisPiHD 1 2,305 09-21-2012, 18:16
Last Post: estebespt
  Final killcam slowmo thing RaZ 4 8,691 08-22-2012, 21:37
Last Post: RaZ
  The Annoying Riot Model master131 24 11,541 05-26-2012, 21:56
Last Post: RaZ
  If has weapon change thing Gamemaster20 5 3,525 04-12-2012, 01:32
Last Post: Gamemaster20
  Something wrong with background Arteq 2 2,207 02-27-2012, 17:01
Last Post: Arteq

Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)

Forum Powered By MyBB, Theme by © 2002-2024 Melroy van den Berg.