• 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
3 Teams -_-
#1
Omg! When i use liberation theres like 3 teams but its actually 2. So the people who are in ur team Doesnt show their name so U think their an enemy.. its so confusing!
Any fixes for it?

I use liberatio 1.06
Steam

KKK
  Reply
#2
MW2 not created for 3 teams. ( olol )
I saw some dvars, they're disabling a lot of stuff for spectators. (Probably was in _teams.gsc or _class.gsc)
C++/Obj-C developer. Neko engine wip
Steam: Click
  Reply
#3
(08-12-2012, 19:04)JayDi Wrote: MW2 not created for 3 teams. ( olol )
I saw some dvars, they're disabling a lot of stuff for spectators. (Probably was in _teams.gsc or _class.gsc)

Theres normal teams like Rangers and TF414
And Favel Milita

Then the third one is (2) Then ur name.
  Reply


Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
Question [Delete] Properly switching teams TemeraireTeamp 12 3,943 11-16-2013, 11:44
Last Post: TemeraireTeamp
  [Release] MW2 MP TEAMS PACK Sanya 7 3,384 03-04-2013, 07:34
Last Post: Pozzuh
  HOW I CAN CHANGE TEAMS NAME? s.j-rez 12 6,079 01-03-2013, 19:49
Last Post: zuiopas1
  Help Teams Gun Game miron999 6 2,190 04-09-2012, 11:10
Last Post: Cyborgking
  Help Reset someones or a teams score? koil 1 989 07-06-2011, 06:14
Last Post: Pozzuh
  Changing teams... cyXie 0 834 12-05-2010, 22:22
Last Post: cyXie

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)