• 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
News Warning: Do not buy a Russian Black Ops 2 key!
#61
I don't know, it's pretty weird how Pcdev contradicts himself.

https://twitter.com/pcdev/status/267428273208844289
"Every version of #BlackOps2 #PC allows you to play with any other country. Don't believe articles that claim otherwise. They are just wrong."

He tweeted an article saying the opposite before.. what
[Image: MaEIQ.png]
[-] The following 1 user says Thank You to Pozzuh for this post:
  • Arteq
  Reply
#62
(11-11-2012, 07:24)Pozzuh Wrote: I don't know, it's pretty weird how Pcdev contradicts himself.

https://twitter.com/pcdev/status/267428273208844289
"Every version of #BlackOps2 #PC allows you to play with any other country. Don't believe articles that claim otherwise. They are just wrong."

He tweeted an article saying the opposite before.. what

And he lies here is an Article where a user shows that BO II has a region lock!!
http://pcgmedia.com/call-of-duty-black-o...estricted/

Lies over Lies man this fucking concern is annoying me...
  Reply
#63
SO!
Will it work or not?
If not im gonna buy a german key now so I can download it today already.
Or should I wait until @d0h! buys a russian key tomorrow and tells us?
[Image: ctoc.jpg]
  Reply
#64
(11-12-2012, 17:02)Tomsen1410 Wrote: SO!
Will it work or not?
If not im gonna buy a german key now so I can download it today already.
Or should I wait until @d0h! buys a russian key tomorrow and tells us?

http://www.itsmods.com/forum/Thread-News...e-now.html
[-] The following 1 user says Thank You to RaZ for this post:
  • Tomsen1410
  Reply
#65
(11-12-2012, 17:11)TheRaZ Wrote:
(11-12-2012, 17:02)Tomsen1410 Wrote: SO!
Will it work or not?
If not im gonna buy a german key now so I can download it today already.
Or should I wait until @d0h! buys a russian key tomorrow and tells us?

http://www.itsmods.com/forum/Thread-News...e-now.html

Thank you, sir!
[Image: ctoc.jpg]
  Reply
#66
[Image: 3C2tK.png]
  Reply
#67
^ The question is, do you only need a VPN to activate, or do you need a VPN to play.
[Image: MaEIQ.png]
  Reply
#68
(11-13-2012, 07:40)Pozzuh Wrote: ^ The question is, do you only need a VPN to activate, or do you need a VPN to play.


Note: To play the game as achievements enabled: 1. Login into your steam account 2. Open the free VPN and when the VPN is connected wait one or two minutes. 3. Click play.

it seem that we need vpn, if we are lucky maybe only for SP achievements
  Reply
#69
You need a VPN to get achievements?
[Image: MaEIQ.png]
  Reply
#70
my friend bought russia version and its need a russia vpn to play the game not only activate it lol


so dont buy russia version
dprclan.com ,, we are recruiting for black ops 2 !! join us soldier Cool
  Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  Black Ops 2 Custom background? jotape99 10 5,265 10-29-2013, 07:22
Last Post: xInfinity.
  Black ops Help Bluexephos 4 2,096 10-06-2013, 16:24
Last Post: Nekochan
  ItsMods Russian Invasion Arteq 39 5,968 09-04-2013, 08:16
Last Post: Arteq
  Russian James Bond Arteq 1 882 07-21-2013, 02:40
Last Post: Bandarigoda123
  [Release] Black Ops 1 "External" Console barata 16 9,993 07-19-2013, 21:15
Last Post: Jakeyellis
  [Release] Black Ops FF Explorer master131 37 19,163 07-11-2013, 04:07
Last Post: Jake625
  A question about the Call of Duty Black Ops king_dom 1 1,527 07-08-2013, 05:26
Last Post: DidUknowiPwn
  Black Ops 1 External Console meowgasm 8 5,167 07-04-2013, 00:57
Last Post: Nekochan
  [Release] Black Ops Single Player/Zombie Trainer V3.6 Craig87 52 39,408 07-01-2013, 15:12
Last Post: explosivebanana55
Wink Preview Black ops 2 - CFG file dump SLiiTH3R 11 9,385 06-09-2013, 16:01
Last Post: dylankrajewski

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)