• 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
New Patch -1.9.448
#11
(09-18-2012, 16:39)zxz0O0 Wrote: Mine too.

Okay this is what I've set up now for a test.

[15:10:19] Logging WinMainFunc 0x539B60
[15:10:20] Logging SpecsFunc 0x4F6100
[15:10:20] Logging CreateDvarsHook 0x4FBD8C
[15:10:20] Logging MapRotateFunc 0x4F47C0
[15:10:21] //////////////////////////////////////////
[15:10:21] //////Dedicated server addon enabled//////
[15:10:21] ////Created by Nukem | http://www.itsmods.com////
[15:10:21] ////CoD8HMod | http://www.cod6hmod.itshax.com////
[15:10:21] //////////////////////////////////////////

[15:10:21] Version 1.414
[15:10:21] Server timed messages successfully loaded!
[15:10:21] Permission plugin loaded. Author: Pozzuh. Version 1.0 Beta
[15:10:21] Bonemind's ingame RCON v0.7.5 BETA loaded
[15:10:21]
[15:10:23] Map rotate started...
[15:10:23] Playlist: ffa_default Map: mp_dome

**********************************************************
[SERVER]
TimedMessages=1
//Enable or disable timed messages [0-1]
SpecsFix=1
//Disable the CPU/Bandwidth check [0-1]
OldRotation=1
//Enable the old cod4-style rotation (see example server.cfg) [0-1]
OldRotationVal=playlist ffa_default map mp_dome playlist ffa_default map mp_alpha playlist ffa_default map mp_bravo playlist ffa_default map mp_plaza2 playlist ffa_default map mp_hardhat playlist ffa_default map mp_seatown playlist ffa_default map mp_mogadishu
//OldRotation configuration
RotationThreshold=1
//Disable map rotation threshold (set to 0)
DisableVAC=0
//[UNTESTED] Stop VAC from protecting your server

[LOG]
ConsoleLog=1
//Enable logging to the 'console.log' file [0-1]

[SCRIPT]
Enabled=0
//Enable the server script [0-1]
Script=example.script
//Server script to run

[DEBUG]
ExceptionLogging=1
//Enable logging of crashes [0-1]

[UPDATER]
Enable=0
//Enable the updater
AutoUpdate=0
//Auto-update the server when there is a new release. (Mainly for dedicated servers on game server hosters)

Will see if this crashes.....

Yep, crashed again after 4 maps

not knowing....
anything I can try?
[RBC] Choobie

Ratbag Clan

  Reply
#12
found this in console log
[16:05:20] WARNING: Unable to allocate 128 Kb at 0x52B550 for 0xC3CF000
[RBC] Choobie

Ratbag Clan

  Reply
#13
Hey,

I Have the same problem that choobie had. :/

Servers don't start, crash on the line of the maps.
  Reply
#14
My Servers Work Fine too.
  Reply
#15
I only can put working the server on one box (i7). On the others it crash on the maps starting without any error.

The box where I can start the servers is one box that I don't need to fix the problem with frequency...

Need to fix this but don't know how.
  Reply
#16
(09-20-2012, 18:02)OzonE Wrote: My Servers Work Fine too.

I tried switching boneminds plugin to your God plugin and same crash.
Have to use an older addon for all to work. Mind you then the old map rotation does not work.
[RBC] Choobie

Ratbag Clan

  Reply
#17
(09-23-2012, 23:40)choobie Wrote:
(09-20-2012, 18:02)OzonE Wrote: My Servers Work Fine too.

I tried switching boneminds plugin to your God plugin and same crash.
Have to use an older addon for all to work. Mind you then the old map rotation does not work.

Hi,

Can you give me one link for old addon ?

Regards,
  Reply
#18
liitle off topic, i had to go back to addon version 1.413 as new version crashes my servers and i cant find out why in the logs.

1.413 while obviously missing some new instructions, doesn't crash and both servers running for 4 days no crashes.

1.414 i have to reboot every few hrs.
[Image: b_560_95_1.png]


[Image: b_560_95_1.png]

  Reply
#19
(09-26-2012, 15:54)hillbilly Wrote: liitle off topic, i had to go back to addon version 1.413 as new version crashes my servers and i cant find out why in the logs.

1.413 while obviously missing some new instructions, doesn't crash and both servers running for 4 days no crashes.

1.414 i have to reboot every few hrs.

Hillbilly, I have the same problem. tried everything, even just the addon and permmisions plugin, still crashed. I have to use the 1.411 as I don't have the 1.413. Is there a chance you can give me your version. map rotation works for that version right?
Would much appreciate it.
[RBC] Choobie

Ratbag Clan

  Reply
#20
map rotation works fine gimma a min i'll upload it for ya.

edit..
there ya go.


Attached Files
.rar   addon_1.413.rar (Size: 67.9 KB / Downloads: 71)
[Image: b_560_95_1.png]


[Image: b_560_95_1.png]

[-] The following 2 users say Thank You to hillbilly for this post:
  • choobie, d0h!
  Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  [Release] Gee's Patch Reloaded camxxcore 2 1,314 07-05-2013, 01:09
Last Post: camxxcore
  [Release] Zombies Addresses New Patch! barata 1 1,282 12-15-2012, 07:18
Last Post: Stocker
  [Release] update: sprintExtend_1.5 Plugin for 1.9.446 patch blueberry9 16 6,668 08-27-2012, 20:42
Last Post: blueberry9
  new mw3 patch impossibruu 16 3,832 08-24-2012, 14:25
Last Post: Nekochan
  new zombie patch george1589 2 1,061 06-25-2012, 09:23
Last Post: d0h!
  server available in lan tab only since the new patch kerm007 7 1,328 05-16-2012, 01:34
Last Post: kerm007
  [News] NEW PATCH????? MORE ACHIVEMENTS? hussi 12 3,887 04-20-2012, 02:45
Last Post: XeroK
  [News] HUGE PC Patch tomorrow JariZ 12 2,756 04-03-2012, 19:52
Last Post: alvarogt95
  [Trainer] Battlefield 3 + 11 Trainer Patch 3 ~LinGon d0h! 3 4,292 03-20-2012, 16:11
Last Post: kokole
  Bad Company 2 PATCH?! kokole 0 669 03-17-2012, 22:05
Last Post: kokole

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)