• 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Help [Multiple Servers] Losing my fucking mind.
#1
I just don't get it. I've been through it all a million times. I've tried every possible configuration. But I can just not get multiple servers running at a time on my dedi.

Don't tell me anything about opening the ports on my firewall; I know what I'm doing. It's not that, so lets save you and I both the trouble.

I'm willing to compensate for a solution, whether steam game, steam wallet, gift card, DLC, or whatever the hell.

My situation is:
current server running - 24/7 Team DM
I'm trying to start - 24/7 Dome GG

When I start Team DM, this will be my console, and it is all correct.

Code:
version 1.9.453
Connecting to online services....
Connected to online services.
Executing server config "server.cfg"
Succeeded reading from default.dspl
Loaded 1 map entries
Loading DSR "TDM_default.dsr"...
Loading Succeeded for DSR "TDM_default.dsr"
-----------------------------------
Spawning map: mp_exchange, gametype war
Initializing Steam Game Server: game port 27015, auth port 8766, query port 27017, gamedir modernwarfare3, version 1.0.0.1
Steam Game Server initialized as Internet Server.
No Steam Master Servers found. Server will LAN visible only.
Steam Game Server connected. Local IP 108.61.57.2, Public IP 108.61.57.2, Game Port 27015
Steam Game Server is VAC Secure
Spawn map (mp_exchange, war) complete.
-----------------------------------
Steam Master Servers found (2). Server will be Internet Server listed.

Now, TeamDM is started, working fine, querying fine, pinging fine, everything. Perfect.
Lets start GunGame.

Code:
version 1.9.453
Connecting to online services....
Connected to online services.
Executing server config "server2.cfg"
Succeeded reading from gungame.dspl
Loaded 1 map entries
Loading DSR "GG_default.dsr"...
Loading Succeeded for DSR "GG_default.dsr"
-----------------------------------
Spawning map: mp_dome, gametype gun
Initializing Steam Game Server: game port 27115, auth port 8766, query port 27017, gamedir modernwarfare3, version 1.0.0.1
Steam Game Server initialized as Internet Server.
No Steam Master Servers found. Server will LAN visible only.
Steam Game Server connected. Local IP 108.61.57.2, Public IP 108.61.57.2, Game Port 27115
Steam Game Server is VAC Secure
Spawn map (mp_dome, gun) complete.
-----------------------------------
Steam Master Servers found (2). Server will be Internet Server listed.

I don't understand it. What? WTF am I doing wrong?
The query port will not change for the fucking life of me.
I've even tried setting a different IP with net_ip in the cmd, NOTHING.

What am I missing? I don't want to have to create a totally separate mw3 dir and let it take up another 14GB.. I run too many servers for other games which involve even more content (custom) and cannot deal with that.

How is something so absolutely simple.. so difficult?

Please, please help me.
Whenever I mess with the settings, I can try to just change the query port, but it will change the game port instead.
What is it.. good god I don't understand what I'm missing.

Holy hell nevermind, I finally got it.

I took out ever possible command from the startup I could until it did its job.
apparently, when

+set net_port 27015

is included in the startup line, it will crash upon starting.

Which is when


+set net_queryPort 27014

starts working as the net port instead.

I got it working with this as the target (the second server)
C:\Servers\MW3\TeamDM\iw5mp_server.exe +set sv_config "server2.cfg" +start_map_rotate +set net_ip 108.61.57.3

The first server is just a different last number on the IP.

All the other net_ commands involved with the servers I've removed, and they now work fine.

Hopefully no one else runs into that problem.
[-] The following 3 users say Thank You to White Boy for this post:
  • 99IRock, JariZ, SuperNovaAO
  Reply
#2
Nice that you found a fix for this so soon after posting this. Will probably help others.
  Reply
#3
+start_map_rotate +set net_ip 108.61.57.3
net_ip = public ip? or local ip?

Nevermind, it's local ip.
So my problem is, I have 2 server pcs, and 1 is not in list :S.

Craftbang infected BUNKERS is .245
and
Craftbang infected HIGHJUMP is .242
[Image: b_560_95_1.png]
[Image: hax0r3ez.gif]
  Reply
#4
It isn't local IP. See this http://en.wikipedia.org/wiki/Private_network , it isn't a reserved IP
  Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  CoD: Ghosts Dedicated Servers DidUknowiPwn 8 2,075 08-27-2013, 10:45
Last Post: Arteq
  Help dedicated servers and custom dvars mattyman 0 934 06-22-2013, 07:33
Last Post: mattyman
Question Help change single file lzma maker to multiple in c# raminr63 1 1,106 05-12-2013, 19:31
Last Post: raminr63
  Help 2 Servers, 2 IP's (1 outgoing IP) 99IRock 10 2,121 03-15-2013, 00:02
Last Post: 99IRock
Tongue What do you think about zoomby servers? Nekochan 31 3,603 02-23-2013, 18:30
Last Post: Nekochan
  Keyboard Drumset Fucking Werewolf Arteq 0 985 02-14-2013, 22:14
Last Post: Arteq
  No more Nuketown 2025 ranked servers... paok-atak 5 1,840 11-21-2012, 11:02
Last Post: narkos
  Official Ranked Dedicated Servers zxz0O0 9 3,115 10-29-2012, 07:46
Last Post: kokole
  Help how add multiple xuid in SetServerCFG raminr63 7 1,873 10-26-2012, 15:17
Last Post: archit
  [News] DONT UPDATE SERVERS YET Cyanide 10 2,614 06-22-2012, 13:17
Last Post: hillbilly

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)